Не сме прекъсвали работата по Южен поток, увери Стойнев (видео)

  • 04 април 2014 15:02

  • 1408
  • 1
Не сме прекъсвали работата по Южен поток, увери Стойнев (видео)
©

Работата по проекта “Южен поток” не е прекъсвана, увери по време на парламентарния контрол министърът на икономиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

 На експертно ниво комисията, определена от България, Италия, Унгария, Словения, Хърватия и Гърция, продължават разговорите с руската страна. И този месец ще има такава среща. “Дошъл е моментът българският парламент да се обедини около националния интерес”, каза още министърът, цитиран от БНТ.

Относно газифицирането на северозападния регион Стойнев заяви, че това е възможно и въпросът вече е обсъждан. В момента се разглеждат различни варианти за газифициране на регионите на Видин и Лом от “Южен поток”. Българската страна ще продължи да работи приоритетно по въпросите за газифициране на регионите на Видин и Лом”, енергийният министър.

Последвайте канала на

1408 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2014.05.17 | 20:36

1
Крайно време е да спрете работата по него (ако наистина има такава) до сключването на договор! Защо работите без договор?! Ами ако не се сключи? Няма ли кой да му напомни на тоя министър, че още се водят преговори - че даже са временно замразени!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини