Трайков: Докато не останем без ток, няма да уври акъла на тези, които взимат решения (видео)

  • 20 март 2014 08:07

  • 2148
  • 1
Трайков: Докато не останем без ток, няма да уври акъла на тези, които взимат решения (видео)
© Булфото

Както е тръгнало, докато цялата държава не остане без ток, няма да уври акъла на тези, които взимат решения, каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият енергиен министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Според него токът би поскъпнал, ако държавата стане оператор на ЕРП – тата.

Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност напомни, че от години наред твърди, че НЕК е в технически фалит. „Със сигурност дефицитът в НЕК е над милиард и половина“, поясни тя. По думите й, дефицитът постоянно ще расте.

Капон уточни, че както НЕК дължи пари на ЕРП – тата, така и ЕРП – тата дължат пари на НЕК. Трайков добави от своя страна, че в момента никой не може да каже кой на кого колко пари дължи.

„За да поставим диагнозата, трябва да видим какво е заболяването“, каза Капон и заяви, че за ситуацията в момента са виновни политиците.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.21 | 06:55

1
Щом и едните и другите си дължат пари един на друг и не се знае даже колко..., то най-добре да си опростят взаимно дълговете и ерп-тата да си ходят по живо-по здраво.А дали на този умник му е уврял умът (акъла) щом е бил енергиен министър и не знае кой какво и колко дължи?...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини