Трайков: Докато не останем без ток, няма да уври акъла на тези, които взимат решения (видео)

Както е тръгнало, докато цялата държава не остане без ток, няма да уври акъла на тези, които взимат решения, каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият енергиен министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Според него токът би поскъпнал, ако държавата стане оператор на ЕРП – тата.

Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност напомни, че от години наред твърди, че НЕК е в технически фалит. „Със сигурност дефицитът в НЕК е над милиард и половина“, поясни тя. По думите й, дефицитът постоянно ще расте.

Капон уточни, че както НЕК дължи пари на ЕРП – тата, така и ЕРП – тата дължат пари на НЕК. Трайков добави от своя страна, че в момента никой не може да каже кой на кого колко пари дължи.

„За да поставим диагнозата, трябва да видим какво е заболяването“, каза Капон и заяви, че за ситуацията в момента са виновни политиците.

Коментари

  1. 2014.03.21 | 06:55
    Щом и едните и другите си дължат пари един на друг и не се знае даже колко..., то най-добре да си опростят взаимно дълговете и ерп-тата да си ходят по живо-по здраво.А дали на този умник му е уврял умът (акъла) щом е бил енергиен министър и не знае кой какво и колко дължи?...
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет