Уволниха председателя на Съвета на директорите на БДЖ

  • 29 март 2013 17:01

  • 2211
  • 5
Уволниха председателя на Съвета на директорите на БДЖ
©

Владимир Владимиров е освободен като председател на Съвета на директорите на "Холдинг БДЖ", съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

С протоколно решение, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан КръстевКристиан КръстевКристиан Кръстев е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията от 12 март до направи промени в Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД. На мястото на освободените членове Владимир Владимиров и Емил Иванов са назначени Чавдар Трендафилов и Николай Найденов.

Голяма част от кариерата на Чавдар Трендафилов е преминала в Български държавни железници. Започнал е като помощник-машинист към локомотивното депо в София и през годините е заемал редица ръководни позиции, свързани с експлоатацията на подвижния състав. Възпитаник е на бившето Висше военно училище „Тодор Каблешков” със специалност „Машинен инженер”. Владее руски, английски и немски език.

Николай Найденов е юрист. Започнал е кариерата си в Министерството на правосъдието, като през годините е работил и в Министерството на вътрешните работи, „Информационно обслужване“ АД и в частния сектор. Завършил е юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” и факултет „Полиция” към Академията на МВР. Владее английски и руски език.
На първото заседание на Съвета на директорите предстои да бъдат разпределени функционалните задължения на членовете.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2211 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
в очакване

2013.04.01 | 14:24

5
а на нас от БЕХ и НЕК кога ще ни дойде реда?....
Генов

2013.03.31 | 16:28

4
Браво, тоя Владко бе отвратителен нещастник. Опита се да пробие в БСП, но го изхвърлиха като некадърник. След това отиде да лиже краката на Борисов. Колко беше гаден и арогантен само, е сега да го видим - не е лошо да му се покаже заплатата и бонусите при фалирали железници и да посети следствието
анонимен

2013.03.30 | 08:42

3
Крайно време беше.Ама има още много за уволнение в БДЖ-то.
nabludatel

2013.03.30 | 08:41

2
АМИ БРАВО! ТОЗИ ПЪТ НЕ СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ . ПЪК КОЛКО АДМИНИСТРАЦИЯ ПО ЕТАЖИТЕ ТАМ НЯКОЙ ЩЕ ПОГЛЕДНЕ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ТОЛКОВА ПРАВИТЕЛСТВА И МИНИСТРИ СЕ СМЕНИХА А РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ СЛУЖБИЧКИ НАЧАЛНИК НА ВСЕКИ НАЧАЛНИК ---ХЕМОРОИДИ ИМАТ ПО ЗАДНИЦИТЕ СИ НО НЯМАТ МЪРДАНЕ

2013.03.29 | 19:26

1
Само като го видиш и ти става ясно, че е боклук и лайно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини