Емил Хърсев: Политическият хаос няма да доведе до рецесия

  • 20 февруари 2013 17:09

  • 852
  • 0
Емил Хърсев: Политическият хаос няма да доведе до рецесия
©

Политическият хаос няма да доведе до рецесия в българската икономика, но вероятно ще повиши цената на българския дълг. Най-добрият избор за служебен премиер в тази ситуация е Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, заяви пред Дарик финансистът Емил Хърсев.

Отражението на оставката върху икономиката ще бъде негативно, каза експертът и допълни: „Въпросът е колко негативно ще бъде? Колко страх ще изпитат пазарите. Задачата на българските институции в момента е да минимизират това негативно влияние".

Доброто решение е за служебен премиер да бъде назначен Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, тъй като финансовият свят вижда, че той пази финансовата стабилност на страната ни, изрази мнение Хърсев. Друго естествено решение, когато се стигне до служебно правителство в повечето страни, е за служебен премиер да се назначи управителят на централната банка, каза още той.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
852 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини