Българската търговско-промишлена палата раздаде годишните си награди (видео)

  • 03 декември 2012 19:36

  • 1424
  • 0
Българската търговско-промишлена палата раздаде годишните си награди (видео)
©

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на здравеопазването Десислава Атансова, министърът по управление на еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и социалният министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко се включиха в церемонията по раздаване на Годишните награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Важно е да показваме добрите примери в трудно време. Тези награди са по-ценни от наградите през 2007-2008 г., когато икономиката беше по-различна, каза министър Добрев и награди победителя в категория „Топ 100 фирми, класирани по максималната величина на печалбата на 100 лева приходи от продажби през 2011 г.” Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, награди фирмата победител в категория „Топ 100 фирми, класирани по максималната величина на печалбата на 100 лева собствен капитал през 2011 г.”

„Пожелавам на всички за напред да стоите стабилно на пазара. Не само да търсите най-добрите клиенти и най-доброто поприще за вашия бизнес, но да обръщате внимание и на социални каузи, на социалната отговорност, на подкрепата и солидарността”, каза Атанасова.

Министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко връчи награда в категория „Браншова организация за принос при постигане целите и задачите на БТПП.
„Пожелавам успех на БТТП в диалога с правителството и със синдикатите. На всички бизнесмени и всички предприятия искам да пожелая по-голям успех в бизнеса и още по-голяма социална отговорност към своите работници и служители и към обществото”, каза Младенов.

Министър Дончев даде наградата в категория „Регионална търговско-промишлена палата в системата на БТТП за принос при постигане на целите и задачите на БТПП”. „Който прави успешен бизнес, той получава своята награда под формата на печалба. Всички имаме ангажимент да даваме подобни хора за пример, защото в тези времена да се прави бизнес не е просто работа, а геройство”, каза Дончев.
Това е 19-та поредна година, в която се дават тези награди. На събитието присъстваха представители на Регионални БТПП, браншови организации, представители на българския бизнес и посланици.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1424 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини