Йорданка Фандъкова и Димитър Николов няма да са канидатите на ГЕРБ

  • 26 септември 2016 07:02

  • 5298
  • 1
Йорданка Фандъкова и Димитър Николов няма да са канидатите на ГЕРБ
© Булфото (архив)

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Димитър Николов няма да влизат в битката за президент. Това става ясно от програма, в която пише, че ще открият предизборната кампания като зам.-председатели на ГЕРБ, пише "24 часа".

Двамата градоначалници са записани в програмата по откриването на кампанията за кандидат-президент на 9 октомври като произнасящи речи непосредствено преди лидера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Този факт говори недвусмислено, че нито един от кметовете на София и Бургас няма да е кандидатът за президент на ГЕРБ.

По традиция Цветанов ще подгрее присъстващите непосредствено преди на сцената да се качи Борисов. 15 000 партийци от цялата страна, излъчени на квотен принцип, ще заемат местата в столичната зала “Арена Армеец”.

Официално агитацията стартира на 6 октомври и ГЕРБ пропуска първите 3 дни от кампанията, но след това ще навакса. В нея най-популярното лице ще е Поли Генова. Звездата от “Евровизия” освен симпатизант на ГЕРБ е и племенница на кмета на Копривщица Генчо Герданов.

На 9 октомври първи на сцената ще се качат от трио “Сопрано” - момичетата ще изпълнят химна на България и този на ЕС. Веселин Маринов и ансамбъл “Българе” са също част от програмата. Новото в кампания 2016 е начинът, по който Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще обяви името на кандидатите за президент и вицепрезидент. Докато преди 5 г. двойката Росен Плевнелиев - Маргарита Попова бе представена в партийната централа само пред медиите, на 2 октомври това ще се случи пред разширеното ръководство. Между 500 и 600 активисти - депутатите и кметовете на партията, и всичките ѝ областни и общински ръководители ще се съберат в зала 6 на НДК, за да чуят лично новината. Преди словото на Борисов Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще открие с реч, в която ще опише ситуацията в държавата.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5298 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ах Мечти Мечти

2016.09.27 | 13:02

1
Ииих как искам тиквата да си пръсне тиквата сам....

Добави коментар

Водещи новини