Трайчо Трайков: Важно е президентът да може да казва „Не” на всеки

  • 02 септември 2016 10:03

  • 1346
  • 6
Трайчо Трайков: Важно е президентът да може да казва „Не” на всеки
© Булфото

„Аз само заявих каква отговорност съм готов да поема. Гражданският съвет ме номинира, а председателите на партиите са взели решението единодушно. Аз съм готов да се включа в този дебат”, заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. Повод за изказването му бе номинацията му за кандидат за президент от Реформаторския блок. Кандидатът за вицепрезидент на Реформаторите пък е ген. Съби Събев.

„През следващата седмица предстои Изпълнителен съвет, на който всичко ще трябва да се стане окончателно и ясно. Моментът е такъв, че кой ще бъде начело на България е от съдбоносно значение”, коментира Трайков.

По думите му опозиционен президент няма, но е важно президентът да може да казва „Не” на всеки.

„Като цяло президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в политическите си оценки е бил точен и в същото време се е стремял да запази максимална лоялност към партията, която го е издигнала. Понякога това го е карало да бъде по-обран”, отговори Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1346 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Коста

2016.09.06 | 16:00

6
Точно ти ли ще кажеш не?!

2016.09.06 | 16:00

5
Пропусна да допълни: НЕ, обаче на развитието на България - това правят предателите и подлогите като него. И да, на тия, които лелеят България да бъде разпарчальосана.
Драган

2016.09.06 | 16:00

4
Боковия гъзоцеловач, щял да казва не, ха ха ха!

2016.09.06 | 16:00

3
А ,по обран ,какво ли означава ? Дали значи ,че д-то си продава на гости по отбрани ? Трайчо ,разликата между теб и Плювньо е в калибъра отзад !И двамата сте педали и на Боко всеотдайни !

2016.09.06 | 15:55

2
Ако тоя стане президент то и сега си имаме такъв хахо. Защо да харчи държавата милиони от нашите данъци!!!!
Каро

2016.09.06 | 15:55

1
Трайчо е много добра кандидатура най малкото поне има интелигентно излъчване. Един от тези които казаха НЕ на ВОЖДА и като останалите беше изметен безпардонно от същия.

Добави коментар

Водещи новини