Калфин: Все повече нараства пропастта между бедни и богати

  • 06 октомври 2011 19:50

  • 909
  • 1
Калфин: Все повече нараства пропастта между бедни и богати
© Булфото

Кандидатът за президент на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска посети Велико Търново, където заяви, че обича града и с удоволствие се връща в него.

Кандидат-президентът на БСП допълни, че във Велико Търново няма как да не говори по една тема, свързана с българската държавност, тъй като именно преди няколко дни кандидатите на ГЕРБ са говорили за държавност във Велико Търново. Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска каза, че в момента няма такава държавност, тъй като за пръв път от 22 години мнозинството решава да спре пленарните заседания за две седмици.

По думите му трябва да се случат три неща по този въпрос – първо да се поиска становище от Конституционния съд, за да не се допуска повече спиране на пленарните заседания. Второ, по правилник 48 заседатели могат да свикват извънредно заседание и според Калфин на първото заседание трябва да се поиска оставката на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Третото, което трябва да се случи според Калфин, е Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да си изкаже мнението и да се яви на организиран дебат. От 20 дни Калфин се опитва да предизвика Плевнелиев на дебат.

Калфин заяви, че изпитва радост от това, че вижда толкова много хора и симпатизанти, които искат промяна. Той посочи, че има 170 000 нови безработни за последните две години. По думите на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска „ножицата между богати и бедни се отваря все повече”. Много хора са останали и без здравеопазване.

Калфин каза, че нито една стотинка от евросредства не е влязла в строенето на магистрали и никой в ЕС не е обещавал средства за тях. Той посочи, че общините, управлявани от кметове на ГЕРБ, фалират и като пример посочи Сливен, Ямбол, Видин и Враца, а във Велико Търново слагат човек на бившия кмет. „Опитват се по всякакъв начин да си подредят изборите, но съм сигурен, че на 23-ти или на 30-ти хората няма да им позволят да направят това”, каза още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
909 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Владо

2011.10.07 | 16:01

1
Калфа, веднага излизам с кофчезите,защото ката ти прочетох изявлението и разбрах ,че до изборите може и да ние остане жив човек за да гласува?????майтап бе момче - кофчезите ще са за полит. трупове като теб, а кат свожим там и смахнатото Яне и агента - доносник Тракторчето - направо сте за музея комун.простотия!А сега и "държавност" кат нямааааааааа,къде ще си приказвате лозунгчетата?Посочените общини са в това състояние от 20 год.и ти това го знаеш отлично, що не чух нищо за Бургас ,Варна и София - все пак пам живее половината население на страната!Ми само ела за 2 дена до Бургас за да видиш неща дето за 40год. неуспяхте да направите,как могат да се направят за 3 год.!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НяМА ПРОБЛЕМ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини