Министрите Иванов и Лорер ще представят нов кредитен продукт в подкрепа на розопреработвателите

  • 22 януари 2022 10:30

  • 1164
  • 3
Министрите Иванов и Лорер ще представят нов кредитен продукт в подкрепа на розопреработвателите
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Министърът на земеделието Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. и министърът на иновациите и растежа Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава ще представят нов кредитен продукт в подкрепа на розопреработвателите в страната, разработен от Българската банка за развитие.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието. 

Общо 323 розопроизводители получават компенсации за щетите от COVID-19

Събитието ще се проведе на 24 януари 2022 г. от 13:00 часа в сграда на Министерство на земеделието. В пресконференцията ще участват министър Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й., министър Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава, както и изпълнителните директори на Българска банка за развитие Владимир Георгиев и Цанко Арабаджиев.

Филип Епитропов
1164 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
така ли

2022.01.24 | 13:48

3
Ще "подпомагат" с кредити ? Ненаяли се свинье долни гнусни !
Пхххаха

2022.01.22 | 11:00

2
Лорер ще дава заеми, а жена му ще взима тлъста заплата в НЗОК.
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.22 | 10:38

1
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI

Добави коментар

Водещи новини