МЗХГ с кръгла маса за обсъждане на стратегията „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“

  • 04 март 2020 10:58

  • 913
  • 0
МЗХГ с кръгла маса за обсъждане на стратегията „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“
© pixabay

Министерство на земеделието, храните и горите организира първото широко обсъждане с бранша на тема „От фермата до трапезата – устойчиво производство на храни“.  

По време на срещата ще бъде представена информация за пътната карта за Стратегията от фермата до трапезата, която ще бъде публикувана в края на месец март. Основната цел е провеждането на публичен дебат с възможно най-широк кръг заинтересовани страни по темата за устойчиво производство на храни и изпълнение на целите, заложени в Зелената сделка. 

Зам.-министър Чавдар Маринов: Към момента в Регистъра на биологичното земеделие са въведени 40 % от данните за площите в система на контрол

Събитието ще се проведе на 10 март 2020 г. от 9:00 ч. в гр. София, зала „Рубин“, хотел Рамада.

Поканени са организации от хранително-вкусовия бранш, растениевъдство и животновъдство. Желаещите могат да се регистрират за участие в срещата тук. 

Последвайте канала на

Novini.bg
913 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини