Румен Порожанов ще участва в Ден на българския производител в две от големите търговски вериги

  • 29 ноември 2018 07:19

  • 626
  • 1
Румен Порожанов ще участва в Ден на българския производител в две от големите търговски вериги
© Novini.bg

Министърът на земеделието, храните и горите Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в ще посети търговските вериги „Метро“ и „Билла“, в които ще се проведе Ден на българския производител. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на земеделието, храните и горите (МЗХГ).

Събитията са част от кампанията на министерството „Аз подкрепям българските производители, подкрепи ги и ти! 

От 10.00 часа министърът ще бъде в магазин „Метро“ - София на бул. „Цариградско шосе“ №7-11, а в 12.30 часа в магазин „Билла“ – Пловдив на бул. „Александър Стамболийски“ № 131. 

По-късно през деня, министър Порожанов ще открие Осмия Национален агро семинар, който ще се проведе в „Гранд Хотел Пловдив“ от 13.00 часа. Събитието се организира от Националната асоциация на зърнопроизводителите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
626 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бг реалист

2018.11.30 | 17:11

1

Министър Румен Порожанов голяма грешка сте направили днес . В търговските вериги НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА , там се продава . Жалко за кампанията „Аз подкрепям българските производители, подкрепи ги и ти! . 1.Какъв процент от стоките в големите вериги са от българските производители . 2 При какви условия работят дребните и средни български производители ????

Добави коментар

Водещи новини