Мирослав Найденов към земеделците: Да не дърпаме дявола за опашката

  • 06 декември 2011 16:03

  • 3163
  • 1
Мирослав Найденов към земеделците: Да не дърпаме дявола за опашката
© Булфото

Европейската комисия е одобрила нотификацията за намаления акциз на горивата за фермерите.

Това каза министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на на пресконференция в Министерството на земеделието и храните (МЗХ). „Нотификацията за намаления акциз на горивата за земеделски нужди е одобрена и до 10 дни ще бъде обнародвана в официалния вестник на ЕК. Те го искаха и ще го получат. Нека да проявим смирение, да не дърпаме дявола за опашката”, добави той.

Представители на протестиращите производители от Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) не присъстват на пресконференцията в МЗХ. Те са заявили по-рано днес, че няма да дойдат, защото няма да чуят нови предложения. Техните протести продължават, предаде "Фокус". Днес в 14.00 часа се отзоваха всички, подписали декларацията с изключение на НАЗ. Представители на останалите асоциации, които подкрепят протеста, са тук.

"В този формат – с политически искания – те не подкрепят протеста”, уточни министър Найденов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3163 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Dolni ste

2011.12.06 | 22:04

1
Нали разбирате че на всички им е ясно колко платени са ви публикациите и колко пропаднала и долна работа ви е сайта .... Серем на вас господи продажници ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини