Найденов: С парите, които имаме правим всичко възможно за земеделието

  • 05 декември 2011 20:44

  • 1660
  • 1
Найденов: С парите, които имаме правим всичко възможно за земеделието
© Булфото

Очаква се в рамките на ден-два да се получи разрешение от Европейската комисия за възстановяване на акциз на земеделски производители, съобщи пред БНТ доктор Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, министър на земеделието и храните.

Лозунгите за оставки в Министерския съвет „като цяло са политически искания”, допълни министър Найденов. Той заяви, че „земеделците имат право да протестират и се прави всичко възможно този протест да бъде осъществен.” Също така Найденов посочи, че протестите не излагат на риск изплащането на субсидиите и че то ще бъде реализирано до средата или няколко дни след средата на месеца.

Министърът на земеделието призова зърнопроизводителите протестите им да минат в рамките на закона и те да проявят солидарност с правителството, за да „не стане така, че клатейки лодката да се обърнем всички.”
„С този бюджет ние правим всичко възможно да има справедливост в сектора”, каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1660 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
smeshtnici

2011.12.06 | 19:08

1
dalaver impeks tova pravite ,da se razpodne evrosauza da vidim kvo shte kradete i koi pat shte hvashtate ,sigyren sam che daleche edna li shte mojete da se skriete v chyjbina drygari i gospoda ot balgarskata byrjoazia no i tam niama da e zadalgo.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини