30% повече туристи от Великобритания очакваме през лятото на 2025 г.

  • 05 март 2024 15:32

  • 1050
  • 2
30% повече туристи от Великобритания очакваме през лятото на 2025 г.
© Булфото (архив)

Туроператорът Jet2holidays отбеляза, че вече има с 30% повече записвания за летни почивки на туристи от Великобритания за 2025 г., а ръстът на ранните записвания за настоящата година е 70 на сто повече. Данните бяха представени от Джанис Матер, ръководител на Jet2.com & Jet2holidays летища и туристически организации на министъра на туризма Зарица Динкова при откриването на международното туристическо изложение ITB в Берлин.

„Предстои ни откриването на нов маршрут от Ливърпул, а това лято ще летим 21 пъти в седмицата до Бургас. Туристите от Великобритания търсят качество и устойчивост, затова ние се стремим да им покажем красотата на България“, каза Джанис Матер.

Министър Динкова подчерта, че добрите резултати, които отчита британският туроператор, всъщност са плод на големите усилия, които полагат представителите на всички заинтересовани в туризма у нас.

Работим усилено по това  да подпомогнем хотелиерите и българския туризъм като цяло. Знаем, че туристите от Великобритания високо ценят и инвестират в своето здраве, рекреация и уелнес. Плануваме и големи инвестиции в устойчивостта на бранша у нас, за да постигнем по-голяма конкурентоспособност не само на европейския, но и на световния пазар, обясни министър Динкова.

Представителите на Jet2holidays подчертаха, че към този момент работят с 55 хотела в курортите ни Несебър, Обзор, Поморие, Слънчев бряг и Св. Влас. А заради големия интерес на туристите от Острова откриват два нови маршрута от Ливърпул и Единбург до българското Черноморие.

„Искаме да ви поздравим и да ви благодарим, защото вие сте първият министър, който успя да постигне истинска реформа чрез начина, по който се рекламира българският туризъм и благодарение на това сега го промотираме заедно. Защото само така можем да продължим да поддържаме интереса на хората към България, а това е изключително важно“, заявиха от Jet2holidays.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1050 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:23

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­­­щ­­­и­­ ­­м­о­м­и­ч­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­­и­­­ ­­­о­­ч­­а­­к­в­­а­­т ­-­ X­1­­8­­­.­F­­U­­­N

2024.03.05 | 17:43

1
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини