По морето дават дървени бунгала вместо луксозни квартири

  • 15 август 2012 07:58

  • 2201
  • 0
По морето дават дървени бунгала вместо луксозни квартири
©

Шестима търновци бяха измамени, след като платиха за почивка в луксозна квартира, а им беше пробутано порутено дървено бунгало в Ахтопол. Преди месец и половина Катерина и Иван Манолови заедно с техни приятели решили да си резервират предварително място за почивка на морето, информира Монитор.

По интернет те харесали обява за самостоятелна къща в Ахтопол, на брега на морето с прекрасен изглед. Според обявата къщата разполагала с три стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, обща кухня. Стаите били луксозно обзаведени с климатик, хладилник, телефон и кабелна телевизия. Цената била приемлива, по 35 лв. на стая за денонощие. Манолови изпратили снимки на свои приятели и решили заедно да наемат къщата. Договорили цена от 525 лв. за пет дни. Хазаите поискали да им бъдат преведени 30% от цената, т.е. 160 лв. с пощенски запис. Парите били изпратени.

На 10 август шестимата наематели пристигнали в Ахтопол и се срещнали с хазяите. Те ги отвели в края на града на брега на морето, до един комплекс от десетина дървени бунгала, посочили ги и казали: „Имате късмет. Половината още са празни, така че можете да си избирате.“ Гостите били изумени. Вместо луксозна къща с климатик и телефон, те били изправени пред полуразпаднали се бунгала. На въпроса на наемателите това ли са луксозните къщи, хазаите без въобще да се притеснят отговорили, че в последния момент техни роднини от София се обадили, че ще им гостуват и се наложило да им дадат къщата на тях.

След дълги разправии наглите хазаи върнали парите на шестимата и им казали, че ще направят така, че да не могат да си намерят квартира никъде в града. Търновци обаче отишли в Царево и намерили къща с всички желани от тях удобства.

Последвайте канала на

Novini.bg
2201 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини