Търкиш еърлайнс обясни причините за временното спиране на полетите от Истанбул снощи

  • 02 ноември 2023 09:15

  • 2521
  • 1
Търкиш еърлайнс обясни причините за временното спиране на полетите от Истанбул снощи
© Getty images
Слушай новината Слушай новината

Турската национална авиокомпания Търкиш еърлайнс (Turkish Airlines) съобщи снощи, че дейностите ѝ са се нормализирали, след като технически проблеми със системите за резервиране и продажба на билети доведоха до отмяна на всички полети от Истанбул за няколко часа, предаде Анадолската агенция.

"Нямаше проблем, свързан с кибератака", уточни в платформата Екс Яхя Юстюн, старши вицепрезидент за връзки с медиите на Търкиш еърлайнс.

Авиокомпании отменят полети от и до Израел заради насилието в Близкия изток

Заради работата по възстановяване на нормалните дейности авиокомпанията отмени всички полети, заминаващи от Истанбул между 19:00 и 22:00 часа местно време (18:00-21:00 часа българско време) вчера. Националният авиопревозвач обяви, че продажбата на билети и извършването на резервации са били прекъснати за дейности за отстраняване на проблема.

Търкиш еърлайнс заяви, че ще осигури настаняване, възстановяване на платените суми и компенсации за всички загуби заради отменените полети, излитащи от Истанбул.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2521 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 10:50

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини