Инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия рекламират България

  • 27 юли 2021 14:33

  • 1072
  • 0
Инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия рекламират България
© Министерство на туризма

Представители на водещи медии, блогъри и инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия посетиха България по покана на Министерство на туризма на опознавателни турове на тема „Българско Черноморие“ през миналата седмица.

Опознавателните турове акцентират върху популяризиране на страната ни като сигурна и безопасна дестинация с разнообразни възможности за туризъм. Затова участниците се насладиха както на красотата на Българското Черноморие, така и на големите градове и спа курорти, голф курсове, традиционната българска кухня и вино и богатото ни културно наследство.

Сред посетените места бяха София, Варна, Несебър, Балчик, Калиакра, Тюленово, голф курсове, морски и СПА курорти по Черноморието и други, като бяха организирани посещения в културно-исторически обекти, винени дегустации в традиционни български винарни, голф уроци и редица други атракции, представени бяха традиционни български ястия, традиции и обичаи като хоро и нестинарство.

Регламентират превоза на малки туристически групи в превозни средства тип 8+1

Участниците споделят своите впечатления от България, като активно публикуват снимки, видеа и положителни коментари в своите социални канали, което затвърждава положителния имидж на страната ни като избор за безопасна почивка както през тази година, така и през 2021 г.

Опознавателните турове са част от интегрирани комуникационни кампании, които Министерството на туризма осъществява на пазари Дания, Норвегия, Швеция и Финландия през изминалата 2020 г. и тази година. Комуникационният микс на кампаниите включва реклама в различни медийни канали, сред които:

- рекламна кампания в интернет

- социални мрежи

- печатна реклама

- външна реклама;

- журналистическите турове и инфлуенс маркетинг

 Снимка: МТ

България с удоволствие приветства всеки гост и му пожелава невероятна почивка и хубави спомени, които да отведе у дома. Повече идеи за летни дестинации в България може да намерите на сайта ни www.bulgariatravel.org .

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини