Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг се окичи с приза "Изборът на пътуващите" на най-голямата платформа за пътуване TripAdvisor

  • 09 юни 2021 11:58

  • 815
  • 0
Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг се окичи с приза "Изборът на пътуващите" на най-голямата платформа за пътуване TripAdvisor
©

За високото си качество на обслужване, отлична локация, богато озеленяване и перфектна хигиена хотел Barceló Royal Beach получи отличието Travelers’ Choice Award 2021 на най-голямата платформа за пътуване в света TripAdvisor. С това признание емблематичният петзвезден затворен комплекс, разположен в сърцето на к.к. Слънчев Бряг, се позиционира като един от най-популярните в света.

Всяка година TripAdvisor събира и обобщава милиони мнения, рейтинги и записи на пътуващите от цял свят и отличава най-добрите места за настаняване, като с престижния сертификат се удостояват едва 10% от всички хотели по света, включени в глобалния туристически портал.

Barceló Royal Beach, който в България оперира под бранда на международната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts, е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. „Отличието на TripAdvisor е възможно най-високото признание, което един хотел може да получи, тъй като се присъжда именно от неговите посетители“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Наградата потвърждава усилията на компанията ни да предоставя хотелско обслужване на световно ниво и е поредната мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са отвъд петзвездния стандарт в обслужването“, допълни той.

Отличеният с престижната международна награда хотел Barceló Royal Beach разполага с 320 луксозни и изключително просторни стаи и апартаменти, голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, обширен воден парк с басейни с различни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнообразни съоръжения, най-големият и модерно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две нива, който осигурява допълнителен комфорт и удобство на гостите. Единственият откритият търговски център на Южното Черноморие - Royal Beach Mall, също е част от комплекс Royal Beach Barceló. Той дава възможност на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнообразен микс от международни и местни брандове по време на своята лятна почивка.

По повод старта на тазгодишния летен туристически сезон, клиентите на Barceló Royal Beach могат да се възползват и от специални отстъпки, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг. Намалението е в размер на уникалните 40% от стандартната цена, като предложението и е валидно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде активирана чрез резервация през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg. В посочения период са възможни и гъвкави резервации без депозит и с опция за промени.

(платено съобщение )

Novini.bg
815 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини