Марияна Николова разясни кое е основното в нейната работа

  • 18 август 2020 17:57

  • 880
  • 3
Марияна Николова разясни кое е основното в нейната работа
© Министерство на туризма

Културният туризъм, съчетан с археология и фестивали, допринасят за превръщане на България в целогодишна дестинация. Популяризирането на страната като място за пътувания в четири сезона е основно в моята работа. Това заяви вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и по време на работно посещение в късноантичната крепост Цари Мали град.

Повече от 1,260 млн. туристи са посетили обекта от откриването му преди шест години, информираха от ръководството на забележителността.

Предимство на мястото е близостта до столицата и един от водещите зимни курорти-Боровец. Това превръща атракцията в предпочитана дестинация в района на Югозападна България, коментира министърът.

Предстои в последните дни на месеца и първата седмица на септември да се проведе оперен фестивал на туристическия обект. Това се прави за първа година, като се очаква да допринесе за привличане на повече пътувания към района.

Представителите на зимните курорти поискаха реклама в социалните мрежи

В рамките на работното посещение в с. Белчин вицепремиер Николова инспектира и едно от местата за настаняване в района. Министърът лично се увери, че в обекта се спазват всички мерки и указания на Министерството на туризма и Министерството на здравеопазването за безопасна работа.

Изключително важно е стриктно да се следват всички предписания и да се гарантира здравето и сигурността на гостите, подчерта вицепремиерът и акцентира, че контролът в тази посока ще бъде стриктен и безкомпромисен.

Последвайте канала на

Novini.bg
880 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бе

2020.08.20 | 10:39

3
Тая оправи киберсигурността, сега и туризма, остава и само английския да научи. Без да знаят чужди езици никъде по света няма министри по туризма, а тая света шашна с нейния английски
нема кво да се

2020.08.18 | 23:52

2
обяснява ами да си я върши работата без парадиране
Порно индустрия

2020.08.18 | 19:02

1
Има ли още прости да вярват на тези измикяри,България няма туризъм, простите не мидлещи умират от страх заради невидимият убиец

Добави коментар

Водещи новини