Николина Ангелкова: Очаквам успешен зимен сезон

Очаквам успешен зимен сезон. Над милион и 600 хиляди туристи са посетили зимните ни курорти през изминалата година, като сега очакваме ръст с около 5% най-вече на туристи от Гърция, Румъния и Великобритания. Курортите ни са абсолютно готови да посрещнат туристи. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

,,Съвсем скоро – на 17-ти януари, ще бъде въведена системата Ес Ти. Това е специален софтуер, който ще изпраща данните на туристите до МВР, НАП, Министерството на туризма и общините. Целта е чрез техните данни да изградим един по-детайлен профил на туриста. Разбира се, личните данни на хората ще бъдат напълно гарантирани от софтуера. Просто искаме да използваме един по-индивидуален подход за анализ на посетителите'', обясни министърът.

По думите ѝ в момента се водят разговори за облекчаване на визовия режим за жителите на бившите съветски републики от Централна Азия и посочи, че електронните услуги и издаването на визи по електронен път са ключов приоритет.

,,Да, разбираме се с новия ресорен вицепремиер, макар че се разбирах и с предишния. По-важното е да има диалог. В крайна сметка с обединени усилия можем да постигнем много повече'', коментира Ангелкова работата си с новия вицепремиер Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и.

Коментари

  1. 2018.12.10 | 20:51

    на тати краставата кобила.

  2. 2018.12.10 | 20:46

    Лелята мяза на коня на тати.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Tуризъм

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет