Ангелкова: Обвиненията на Валери Симеонов срещу мен са внушения

  • 18 юли 2018 08:37

  • 2860
  • 4
Ангелкова: Обвиненията на Валери Симеонов срещу мен са внушения
© БТВ

Инициираме промени в Закона за туризма, за да се развива браншът. Обсъждаме тези промени от близо две години. Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 също е запознат с тях, обсъждани са и с него. Това каза в сутрешния блок на БТВ министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Тя отрече обвиненията на Симеонов, че защитава интересите на наследници на мутренски групировки, като посочи, че Министерството на туризма спазва българското законодателство. Обвиненията на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 срещу мен са внушения, които особено в национален ефир не са полезни. Това са твърдения, които нямат нищо общо с действителността. Това, което искаме и двамата, е да развиваме българския туризъм. Очевидно той разбира нещата по начина, по който ги прави, ние работим, така, че да спазваме българското законодателство, заяви Ангелкова.

Ангелкова отказа да даде конкретен отговор нейната политика или тази на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 подкрепя правителството. Политиката на кабинета е устойчиво развитие на българския туризъм и това се доказва с ръста през последните години. Туристическият продукт е изключително трудно да бъде позициониран на пазара и може да бъде разрушен само с няколко действия, подчерта министърът.

Нямам обяснение за акциите на Симеонов в Слънчев бряг. За мен е важно да се правят проверки и ако има нарушения на законодателството, да се носи отговорност, добави Ангелкова.

Тя уточни, че по информация на Министерството на околната среда и водите са направени повече от 43 проверки, като са проверени всички пречиствателни станции по българското Черноморие. Всички проби, които са взети, показват че няма замърсяване и нерегламентирано заустване в Черно море, каза още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2860 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Choky Ice

2018.07.19 | 06:34

4
Sexy E!
Бай Пешо

2018.07.18 | 12:12

3
"Хвани единия, удари го в другия" (мъдрост на чукотските ловци)

2018.07.18 | 11:42

2
Правителството подкрепя действията на Ангелкова , а не на Винкела .Правителството добре знае ,че той е властолюбец и никога няма да иска падането на правителството , па и за това на ангелкова не й пука от него.
KOKO

2018.07.18 | 10:13

1
ANGELKOVAAAAAA,MNOGO DOBRE ZNAESH,4E VALERI E PRAV

Добави коментар

Водещи новини