Италиански топ блог приканва туристите да посетят Пловдив

  • 16 август 2017 14:09

  • 2100
  • 0
Италиански топ блог приканва туристите да посетят Пловдив
© pixabay.com

Италианският блог за туризъм www.girandolina.it., който е в "Топ 100" блогове за туризъм в света, приканва туристите да посетят Пловдив, съобщиха от пресцентъра на община Пловдив.

В града под тепетата са гостували двама блогъри от популярния италиански блог за туризъм, по покана на туристическия борд към общината. По предварително изготвена програма и с екскурзовод на италиански език, младата двойка от Италия са посетили основните забележителности в града - къщите в Стария град, Античния театър, Римския стадион, кв. Капана, Главната улица, Цар Симеоновата градина и други. "Любовта витае във въздуха на Пловдив", са коментирали гостите. В своите страници в Инстаграм, Фейсбук и в статията си в блога, те са публикували "пълни с живот" снимки от Пловдив.

Блогърите определят Пловдив като историческа столица на Тракия, отправна точка за различни култури от дълбока древност и като град, който съвсем естествено е спечелил титлата "Европейска столица на културата 2019".

Младата двойка, любители на романтичните пътешествия, приканва своите читатели да ги последват по пътя към опознаване на Пловдив. Те поставят тагове към социалните мрежи на visitplovdiv за всички желаещи да тръгнат на пътешествие към този град, където "във въздуха витае любов и романтика", се посочва още в съобщението.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2100 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини