За много проблеми в летния турузъм призна Ангелкова

  • 19 януари 2015 18:32

  • 1506
  • 0
За много проблеми в летния турузъм призна Ангелкова
©

Крайно време е да се съсредоточим в туризма. Нашата цел е целогодишно да бъдем туристическа дестинация.

Това обяви в предаването „Още от деня“ по БНТ министърът на сформиралото се наскоро ведомство – на туризма, Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Ще се съсредоточим около културно-историческите маршрути, подчерта тя.

Ведомството на Ангелкова си е поставило за цел да се обърне сериозно внимание на ски туризма. „Зимният туризъм и в частност ски туризмът привличат най-високият клас хора", по мнение на министъра.

Сравнявайки го обаче с летния туризъм, тя коментира така: „Трябва да сравняваме ябълките с ябълки“. Двете неща, по нейните думи, са напълно различни по своему.

За летния туризъм Ангелкова призна: „Много са проблемите“. Те, по нейните думи, са свързани основно с инфраструктурата, общата визия на курортите и много др.

Една от основните цели е уточняване на правния статут на националните ни курорти с цел да станат бенефициенти по оперативни програми.
„Проблемите са много, те не могат да се решават на парче“, отбеляза министърът на туризма.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard сподели, че е обърнато сериозно внимание на рекламата на курортите ни: „През зимата да се рекламират летните, през летните да се рекламират зимните“.
„На нас ни е важно да ни идентифицират и това е посоката, към която ще се насочим“, категорична бе министърката.

Последвайте канала на

1506 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини