Благой Рагин: Икономически е неизгодно да не се пуши

  • 19 декември 2012 07:52

  • 1241
  • 2
Благой Рагин: Икономически е неизгодно да не се пуши
©

В богата Европа има тотална забрана за пушачите, но има заведения за пушачи и непушачи, каза в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Той припомни, че многократно е сигнализирал, че ресторантьорският бизнес ще изпадне в криза, когато се въведе пълната забрана за тютюнопушене. "Когато се намали клиентелата, се намалява консумацията на месо, кашкавал и следователно парите", добави той.

Рагин съобщи, че не пуши, но избира хляба и поясни: "Забраната икономически няма да издържи".

Благой Рагин каза, че познава всички, познава българинът, манталитетът му и категорично отново заяви, че икономиката ни ще претърпи големи загуби.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1241 2

Коментари 2

Добави коментар
на баба ти хурката

2012.12.26 | 21:31

2
ко' ревеш кат вдовица за х..у..й на баба ти ? що бяха на зор сега да нарушат забраните ,заради празниците, а що не проверят посещаемостта след 15 януари дали пушачите ще се втурнат да харчат пари! много сте елементарни и вие като гейовете(нямама нищо против тях) оревахте орталука ,без някой да го интересува! като ти се пуши - пуши си у вас в тоалетната или на балкона,а най добре изпий шише със сярна киселина ,така ще запуши и трътката ти!
баба ти

2012.12.26 | 21:31

1
ЗАЩО НИТО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ИЗЛЪЧИ ПОНЕ ЕДИН РЕПОРТАЖ ОТ ГЕРМАНИЯ ИЛИ АВСТРИЯ ЗА ДА ПОКАЖЕ КАК ТАМ ЗАВЕДЕНИЯТА СА РАЗДЕЛЕНИ ЗА ПУШАЧИ И ЗА НЕПУШАЧИ- СЕГА В МОМЕНТА - ТАКА КАКТО БЯХА ТУКА ПРЕДИ 1-ВИ ЮНИ ????? КОИ СА ЕВРОПЕЙЦИТЕ , ТЕ ИЛИ НИЕ ????? ЯВНО ГИ Е СТРАХ !!!!! ЗАЩО ЛИ ???? АМИ ЗАЩОТО Е ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!

Добави коментар

Водещи новини