25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu

  • 26 февруари 2024 14:57

  • 2317
  • 2
25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu
© Bing Image Creator

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да придобият по-голяма популярност в приблизително 25 държави по света след неотдавнашното сътрудничество между две известни структури за финансови услуги - Apcopay и CoinPayments.

На 22 февруари CoinPayments, виден крипто платежен портал, официално обяви партньорството си с Apcopay, глобална платформа за плащания.

Apcopay безпроблемно интегрира CoinPayments в своята платежна екосистема, предоставяйки на клиентите си достъп за извършване на финансови транзакции с помощта на разнообразни криптовалути. Въпреки че CoinPayments може да се похвали с поддръжка на над 2,300 криптоактива, тя е подбрала 175 токена за целите на плащанията. Сред тези избрани токени Shiba Inu (SHIB), се очертава като значима криптовалута, достъпна за плащания чрез CoinPayments.

Защо цената на Shiba Inu от $1 остава далечна мечта?

Като използва стабилната инфраструктура на крипто платформата, Apcopay разшири достъпа на потребителите до Shiba Inu, предоставяйки достъп до крипто плащания на над 1,200 търговци на своята платформа, обхващаща 25 държави, пише cryptodnes.bg. 

Чрез интеграцията на CoinPayments в Apcopay потребителите на двете платформи ще се радват на безпроблемен достъп до плащанията с SHIB, което ще улесни глобалното приемане на криптовалутата. В последно време плащанията с Shiba Inu придобиха все по-голяма популярност, като над 10 различни компании, включително Binance, приеха монетата като глобален метод за плащане. SHIB може да се похвали с динамична общност от хиляди ентусиасти, които активно придобиват и съхраняват тези токени за транзакции.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2317 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.26 | 18:26

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
Мишо бабоат

2024.02.26 | 14:59

1
Моята светла отдавна използва валутата шиба

Добави коментар

Водещи новини