Защо цената на Shiba Inu от $1 остава далечна мечта?

  • 19 февруари 2024 11:47

  • 2243
  • 2
Защо цената на Shiba Inu от $1 остава далечна мечта?
© Bing Image Creator

Стремежът на ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) да станат свидетели на криптовалутата с кучешка тематика да скочи до границата от $1, превръщайки по този начин милиони притежатели в милионери и милиардери за една нощ, изглежда все по-невероятно, според видния крипто анализатор Зак Хъмфрис.

Хъмфрис, уважаван глас в пространството на криптовалутите, наскоро сподели своите прозрения в широко гледан видеоклип в YouTube, като отхвърли прогнозите за достигане на SHIB до желаното ниво от $1 като „боклук“.

Фoндът нa Πитъp Tийл инвecтиpaл $200 милиoнa в битĸoйн и eтep тoчнo пpeди възxoдa им

Позовавайки се на фундаментални икономически принципи, той недвусмислено заяви: „Няма да се случи“. Хъмфрис разсъждава, че астрономическата оценка от $1 за SHIB ще надмине не само върха на крипто пазара, но и ще засенчи цялата глобална икономика, пише kriptonovini.bg.

„Нищо не е по-голямо от Apple от страна на фондовия пазар. Нищо не е по-голямо от биткойн от страна на крипто нещата“, подчерта той.

Етериум и Шиба Ину: какви са прогнозните им цени, според изкуствения интелект на Илон Мъск

Изправяне пред реалността

Въпреки впечатляващия си скок от 600 000% от появата си през 2020 г., Shiba Inu остава спекулативен актив, в момента оценен на $0,000009629 към февруари 2024 г., значителен спад от пика си от $0,00008616 през октомври 2021 г.

Криптовалутата, често възприемана като капризен аналог към Dogecoin, заема 20-та позиция в крипто класацията.

Какво ще се случи с Shiba Inu, ако биткойн се изстреля до $500,000: прогнозите на ИИ

Въпреки съгласуваните усилия на неговата общност и разработчици да издигнат статуса си отвъд този на обикновен мемекойн, Shiba Inu е изправен пред огромни препятствия. Инициативи като Shibarium, рекламирани като основно решение, базирано на Ethereum Layer-2, срещат препятствия в поддържането на ангажираността и уместността на потребителите сред бързо развиваща се крипто среда.

Въпреки усилията като изгаряне на токени, насочени към намаляване на предлагането в обращение и потенциално повишаване на цените в краткосрочен план, устойчивият растеж налага съществени подобрения на екосистемата и масово приемане.

Реализъм сред оптимизъм

Докато перспективата SHIB да достигне $1 изглежда все по-отдалечена, това не потушава оптимизма на пламенната общност, разговорно известна като SHIBArmy.

Въпреки че вероятността от такава монументална оценка остава малка, потенциалът за нарастващи печалби и възраждане на пазарните настроения продължава, предлагайки искрица надежда на фона на умерените очаквания.

В заключение, докато нивото от $1 за Shiba Inu може да остане неуловимо, пътуването пред тази енигматична криптовалута е постлано както с предизвикателства, така и с възможности, тъй като тя се ориентира в сложността на непрекъснато развиващия се пейзаж на цифровите активи.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2243 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:01

2
❤️ Г­о­­­р­­е­­щ­­­и­ ­м­­­о­­­м­­и­­­ч­­е­­т­­­а­ ­­в­­­и­­ ­о­­ч­­а­­к­­­в­а­­т ­-­­­ X­­1­­8­.­F­U­N

2024.02.19 | 11:50

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини