Георги Пирински и Петър Берон нищят уроците на 10 ноември във „Факторът Кошлуков“

  • 09 ноември 2012 11:16

  • 944
  • 0
Георги Пирински и Петър Берон нищят уроците на 10 ноември във „Факторът Кошлуков“
©

Тази събота, 10 ноември, предаването „Факторът Кошлуков“ ще направи политически анализ за това какви са уроците на 10 ноември 1989 година.

На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще застанат лидерите на властта и опозицията по онова време - Георги Пирински и Петър Берон. В разпалена дискусия двамата ще се впуснат в дебат за прочита на историята 23 години по-късно и ще разкрият подробности около истината за Кръглата маса.

„Факторът Кошлуков” ще се спре и на актуалната тема тази седмица - бъдещето на църквата и пътят, по който тя трябва да поеме след кончината на патриарх Максим. Гост в студиото ще е знеполският епископ Йоан.

В другата тема на предаването заедно със Соломон, Владимир Каролев и Димитър Аврамов, водещият Емил Кошлуков ще направи задълбочен анализ на изминалите президентски избори в САЩ. От разговора ще научим какво от сблъсъка на идеи между Обама и Ромни ще се пренесе в следизборната обстановка и ще произведе ли тя реални последици за Европа и в частност България.

Сериозните теми в предаването „Факторът Кошлуков” ще продължат с красивата Габриела Василев – Мис България 2012. Хубавицата ще говори за кампанията “!no drugs” на продуцентите си !no frame media срещу наркотиците. Най-хубавата нашенка е лице на каузата, която предстои да навлезе в същинския етап.

В 11:20 часа в рубриката „Преди банята“ Борис Касабов ще постави за пореден път въпроса ще строим ли нов национален стадион. Гост в студиото ще бъде министърът на спорта Свилен НейковСвилен Нейков Свилен Емилов Нейков е български състезател и треньор по гребане, министър на физическото, от когото ще научим още кои са приоритетите в спорта за следващия олимпийски цикъл.

Гледайте „Факторът Кошлуков“ всяка събота, от 9:00 часа, само по TV7.

Последвайте канала на

Десислава Станева
944 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини