Жената на Малък Тошко е ясна

  • 29 септември 2012 12:20

  • 4462
  • 2
Жената на Малък Тошко е ясна
©

По време на коментарното студио на Х Милионер търси съпруга, което се излъчи на живо този петък в ефира на TV7, астроложката Оксана Станчева разкри коя ще е бъдещата съпруга на търсещия другарка в живота Тодор Славков.

Според астроложката подходящата жена за Тодор е на 27 години, по професия е медицинска сестра и може да пее.

Станчева допълни, че при Х Милионера има показатели за щастие и че може да избере не една, а две жени. Причината за това била, че типажи като Тодор живеели с една жена във фантазиите си и с друга, която е до тях. Оксана потвърди, това, което психолози и магове констатираха в предишните епизоди, че Малък Тошко използва чувството си за хумор и самоирония, за да прикрие своята чувствителност. Звездите също показвали, че Тодор имал тенденция за изява в обществото, като това се очаквало да се случи през месец ноември, точно когато се очаква наследникът на фамилия Живкови да избере своята бъдеща съпруга.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4462 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.04 | 22:36

2
Това тъпо предаване трябва да се спре. Подлъгват хората с пари и стигат до падение физическо и духовно. Това е срам и резил за българската нация. Няма кой да го стегне малкият Тошко и да си прибере жената и детето, ами тръгнал да гледа по чужди жени. Трябва някой да му налее малко мозък в главата.
тотка

2014.12.03 | 18:01

1
Мммм браво !!

Добави коментар

Водещи новини