"Х Милионер търси съпруга" стартира с куп знаменитости

  • 13 септември 2012 15:14

  • 2027
  • 1
"Х Милионер търси съпруга" стартира с куп знаменитости
©

Приключението на Тодор Славков, в което той ще трябва да избере своята бъдеща съпруга, ще стартира този петък в 21:00 по TV7.

Риалитито “Х Милионер търси съпруга” ще започне с живо предаване, в което ще се включат куп известни българи. За първи гости в своето студио водещата Бианка е поканила звездата от предишния сезон на предаването Христо Сираков, като към него по-късно ще се присъедини и победителката Ели Рашева. Двамата ще си припомнят емоциите от „Милионер търси съпруга“ и ще разкажат за промяната в живота им след края на миналогодишното риалити.

Продуцентът на предаването Емил Кошлуков ще е следващият, който ще седне на диванчето до Бианка. Според слуховете от него най-вече се очаква отговор на въпроса: „Всички свои приятели ли си решил на ожениш?”.

Разбира се, едно толкова важно изпращане в подобно приключение не може да мине без приятели. Затова Бианка е поканила рапърът Устата и Ники Попвасилев, приятел на Тодор от детинство.

В живото предаване да дадат своето експертно мнение са поканени и светският ПР специалист Нина Никол и журналистът Борис Ангелов.

Продуцентите от !no frame media пазят в тайна в кой момент и как в лайфа ще се появи главният герой на настоящия сезон Тодор Славков, но са сигурни че появата му ще събуди много усмивки в зрителите.

Гледайте „Х Милионер търси съпруга” с риалити епизоди всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.

Актуална информация за шоуто можете да намерите на официалната Фейсбук страница на предаването и на специалния сайт на формата.

Novini.bg
2027 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.14 | 15:47

1
Ей,ама това бившите "псевдополитици"сте страшни тъпагъози и със стоманени пердета пред сурата.То не бяха партии,предавания с прокиснал,политически привкус,то мода ли нещеш,чалгаро- силиконови седенки,абе пълна излагация,важно е парата да пада.Такива като Кошлука,като" монголчето"супер манекенка,сега новоизлюпената Калинка ,все интересчии.

Добави коментар

Водещи новини