Смарт старт на новата учебна година с Back to School оферти от Vivacom

  • 16 септември 2024 13:31

  • 150
  • 1
Смарт старт на новата учебна година с Back to School оферти от Vivacom
©

Специално за новата учебна година Vivacom прави наистина подходящите смартфони, таблети и смарт аксесоари за учениците още по-достъпни. Само до края на септември телекомът предлага Back to School устройства с до 200 лева отстъпка.

Смартфоните Samsung Galaxy A55 и A35 – идеални спътници за всяко ученическо приключение

Vivacom предлага два модела на Samsung на страхотни цени и в комплект с уникални, забавни калъфи, вдъхновени от любимите на всички MINIONS и POWERPUFF GIRLS. Това са не просто калъфи, който осигуряват максимална защита на устройствата, но и добавят важната доза настроение.

Samsung Galaxy A55 – с този телефон учениците получават страхотен 6.6-инчов Super AMOLED дисплей, перфектен за виртуални уроци, видео разговори или за разглеждане на учебни материали. Батерията му е с капацитет от 5000 mAh и бързо 25W зареждане, които осигуряват достатъчно енергия за целия ден, а тройната 50MP камера, гарантира кристално ясни снимки.

Samsung Galaxy A35 е устойчив на вода и прах с рейтинг IP67. С функцията Edit Suggestion, снимките стават още по-добри само с едни клик, а с 5000 mAh батерията – учениците вече няма нужда да се притесняват за зареждане по време на учебния ден.

Таблети и смарт часовници – защото новата учебна година изисква нещо повече

За по-големите ученици Vivacom предлага таблет Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G – устройство, което може да замени традиционната тетрадка. С помощта на Samsung Notes и GoodNotes, организирането на учебни материали става лесно и интуитивно, а мощната му батерия гарантира, че ученикът ще бъдат свързан през целия учебен ден.

Допълнително, за онези, които искат да бъдат в крак с времето и задачите си, Samsung Galaxy Watch FE има множество функции, включително и следене на физическата активност, известия за важни задачи и много други.

Специални планове и неограничена комуникация

Всички устройства част от Back to School кампанията се предлагат в комбинация с новите Unlimited плановете на Vivacom, които са с двойно по-високи скорости[1] и най-голямата добавена стойност на клиентите на оператора до сега. С тях учениците получават неограничена възможности за комуникация с родители и приятели, безпроблемни видео уроци, бързи изтегляния на учебни материали и много други.

Повече информация за всички устройства, които са част от Back To School кампанията на Vivacom, можете да намерите ТУК.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
150 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.16 | 15:14

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини