Big Brother се завръща на 8-и октомври, ето кои са водещите

  • 02 септември 2024 10:53

  • 2496
  • 2
Big Brother се завръща на 8-и октомври, ето кои са водещите
© Фейссбук - Big Brother Bulgaria

Тази есен предстои най-дългоочакваното завръщане в телевизионния ефир. Култовото предаване, поставило основите на риалити форматите в България - Big Brother, започва на 8-и октомври по NOVA.

Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на най-обсъжданата къща, а един от тях ще бъде избран от зрителите.

Точно 20 години след старта си у нас, шоуто ще даде възможност на българската публика да определи един от участниците. За първи път, чрез онлайн гласуване в платформата NOVA PLAY, зрителите ще могат да изберат коя от дванадесет ярки личности да бъде пълноправен съквартирант в неповторимия социален експеримент. Това е част от концепцията на новия сезон, в който зрителите ще имат повече сила от всякога.

Освен телевизионната аудитория, старта очакват с нетърпение и двамата нови водещи на Big Brother - Башар Рахал и Александра Богданска.

Внасяйки свежа енергия в шоуто, тяхното динамично присъствие ще преведе както състезателите, така и зрителите през вълнуващото пътешествие.

Легендата BigBrother се завръща по-смел и по-интерактивен от всякога. Новият сезон е различен, интригуващ и мащабен. Той ще предложи на зрителите всичко, което очакват, но с нови елементи, нова къща и модерен прочит, както никога досега.

Не пропускайте премиерата на най-чаканото риалити в телевизионния ефир на 8-и октомври по NOVA и разберете първи кои са новите обитатели на Къщата.

Едно от най-новите открития на „Пайнер“ влиза в Big Brother

Последвайте канала на

Novini.bg
2496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Baba Gizka official

2024.09.02 | 12:51

2
Боли ме уя
само да напомня

2024.09.02 | 10:58

1
КАТИЛА е 103 килограмова лоена сфиня излязла от анала на психично болната му майка Ирена Димитрова.

Добави коментар

Водещи новини