„Преди обед“ се завръща с четирима водещи

  • 02 септември 2024 10:17

  • 2888
  • 8
„Преди обед“ се завръща с четирима водещи
© БТВ

Тази есен „Преди обед“ се завръща по bTV с нещо ново, свежо и неочаквано – четирима водещи. Към харизматичния Петър Дочев се присъединяват три невероятни дами, носещи свой собствен почерк, харизма и емоция - Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова.

Те ще споделят със своите гости истории, преживявания и опит, ще разказват за света навън така, както го правят добри приятели. Петър ще задава тон за деня, а неговите „ангели“ – Франциска, Зейнеб и Оля – ще бъдат не само водещи, но и ще приемат предизвикателството да излязат извън студиото, за да открият нови, интересни истории. Така „Преди обед“ ще се превърне в истинско предаване в движение, което ще се променя с всяко издание и ще носи неочаквани емоции, но ще остане вярно на своята мисия да информира, развлича, вдъхновява и свързва хората, съобщиха от БТВ.

Ето кой стои в основата за напускането на Деси Стоянова от "Преди обед"

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова.

"Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя емоционално Зейнеб.

"Телевизията е движение. Харесвам програми, които не стъпват на клишета, а имат смелостта да се развиват, променят, грешат пред своите зрители. Само с откритост, смислени теми и гости, емоция и доверие може да държиш аудиторията. Щастлив съм, че през годините "Преди обед" създаде своя лоялна аудитория, която продължава да очаква интересно, смислено и любопитно съдържание. Новите лица покриват очакванията ми за умни и будни личности!", разкрива Жоро Тошев преди старта на новия сезон.

"Преди обед" ще продължава да пътува по света, да среща зрителите си с известни и неизвестни вдъхновяващи личности, да търси добрия пример, вкусната и здравословна храна, неочакваните решения за дома, градината, домашните любимци, ще бъде на места, където се случват интересни събития, ще бъде в крак с модата, най-интересното в киното, ще променя не само хора, но и съдби.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2888 8

Коментари 8

Добави коментар
Аман

2024.09.02 | 12:06

8
от мазмантии пък и кой ли го гледа тва предаване
Пълна трагедия

2024.09.02 | 11:08

3
Някаква грозна свинска селянка с диалект на име оля

2024.09.02 | 11:52

7
Hahahaha

2024.09.02 | 11:47

6
НЕ!!!!На новите водещи!
az

2024.09.02 | 11:30

5
edin pra4 i 4etiri kozi
Бай Ставри

2024.09.02 | 11:26

4
Какво менкате едни и същи... Зейнеб.....

2024.09.02 | 10:55

2
Много лошо
ха,ха,ха

2024.09.02 | 10:20

1
Катила ходи да се , И.Б.Е в затвора с цигани и турци пък после се прави на патриот в сайта......хахахахаха.....

Добави коментар

Водещи новини