Postbank Visa Tennis Gala събира в уникален мач световните тенис звезди

  • 06 август 2024 20:11

  • 510
  • 1
Postbank Visa Tennis Gala събира в уникален мач световните тенис звезди
©

Уникално събитие от световна класа Postbank Visa Tennis Gala с подкрепата на Пощенска банка и Visa ни очаква на 17 септември в зала „Арена София“.

Най-успешният ни тенисист в световната ранглиста Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис и рекордьорът по титли от Големия шлем и олимпийски шампион Новак Джокович ще излязат в приятелски мач за първи път пред българска публика.

Двете тенис звезди участват изцяло благотворително, като събраните средства ще бъдат предоставени на Фондация „Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис“ и разпределени за различни проекти на фондацията. Срещата ще се излъчи на живо в ефира на BTV Action. Продажбата на билетите стартира на 8 август.

Благодарение на партньорството между Пощенска банка и Visa това ще е най-мащабното събитие за България, което ще предостави на феновете възможност да се насладят на тенис от световна класа и първокласно преживяване. Титанът на световния тенис Новак Джокович идва в България по покана на Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис, което бележи исторически момент, тъй като никога досега спортист от такъв калибър не е имал мач у нас, превръщайки това събитие в забележително по рода си преживяване за феновете.

„Радваме се да подкрепим в това мащабно спортно събитие най-успешния ни и обичан от всички тенисист Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис, който е посланик на бранда Пощенска банка. В негово лице ние също виждаме качества, които описват и самите нас – професионално отношение и постоянство на усилията, устойчивост на представянето през годините, като в същото време е млад и динамичен, изключително гъвкав и различен от всички останали със своята игра.

"Вярваме, че добрият пример, който дава чрез своята Фондация, ще бъде последван и от други успешни хора, спортисти и компании, защото инвестицията в децата е инвестиция в бъдещето ни. Подкрепата за децата и младите хора винаги е била част от нашите ценности. Няма по- добра мотивация за тях да продължат да се движат смело напред от чудесния пример и подкрепа на световни звезди като Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис и Новак Джокович“, коментират от Пощенска банка.

„Прекрасно е да сме част от това престижно събитие заедно с нашия дългогодишен партньор Пощенска банка. Освен в бизнеса, сътрудничеството ни с банката е съсредоточено върху подкрепата на инициативи, които имат положително влияние върху обществото. Ние ценим възможността да подкрепим български таланти от световна класа като Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис, който е пример за вдъхновение за следващите поколения. Стремежът ни е да развиваме всяко наше партньорство, създавайки стойност за нашите клиенти и за обществото като цяло“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa България.

През последните години Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис създаде своята благотворителна фондация, за да насърчава развитието на децата чрез своя собствен пример и този на големите световни звезди в тениса, за да могат младежите по-лесно да се адаптират и да продължат да се развиват въпреки безмилостната конкуренция, характерна за професионалните спортове, като изградят умения за постигане на емоционално благополучие, повишаване на увереността, устойчивостта и вниманието, справяйки се с редица предизвикателства, сред които управление на безпокойството и стреса.

Отваря приемът за шестото издание на програмата за предприемачи с висок потенциал – Dare2Scale

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
510 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.06 | 21:11

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини