tbi bank се класира в топ 100 на най-обичаните работни места в света

  • 30 май 2024 13:55

  • 327
  • 0
tbi bank се класира в топ 100 на най-обичаните работни места в света
©

tbi bank се класира в престижния списък TOP 100 Global Most Loved Workplaces®, публикуван в списание Newsweek в сътрудничество с Best Practice Institute (BPI), водеща компания за развитие на лидерството и сравнителни изследвания, базирана в САЩ. Банката е единствената компания от България, която зае място в класацията за 2024 г.  

Това признание идва, след като през 2023 г. tbi също беше класирана като най-добрата банка за работа в България и в топ 5 сред всички компании в страната от независимото гласуване на платформата Kaderabotim.bg, подчертавайки ангажимента си към висока удовлетвореност на служителите си. 

"За нас е чест да бъдем признати за едно от 100-те най-обичани работни места в света. В tbi прегръщаме иновациите и не се страхуваме да експериментираме и да се учим от грешките си. Отдадеността ни ни стимулира постоянно да се усъвършенстваме и да се подкрепяме взаимно. Вярваме, че с всяка своя стъпка оказваме положително въздействие и се отнасяме с уважение към всички в мултинационалния ни екип. Това признание наистина отразява нашия ангажимент да създаваме подкрепящо и приобщаващо работно място", сподели Денис Бродски, старши вицепрезидент "Хора и култура" в tbi.

"Тъй като работните места продължават да се променят, по-ясно от всякога е, че насърчаването на сътрудничеството, възприемането на положителна перспектива и споделянето на ценностите са от съществено значение. Компаниите, включени в списъка на 2024 Global Most Loved Workplaces®, наистина въплъщават тези принципи. Те ни показват, че като отстояват уважението и екипните резултати, не просто изграждат страхотни работни места, а оформят по-светло бъдеще за всички", коментира Нанси Купър, глобален главен редактор на Newsweek. 

За да измери настроенията на служителите, BPI проучва колко ефективно си сътрудничат екипите и какъв оптимизъм имат служителите за бъдещето си в компанията. Те също така разглеждат доколко ценностите на работодателя съвпадат с тези на служителите и дали има култура на уважение на всички нива в организацията. Наред с това, те оценяват и възможностите за кариерно развитие и постижения. 

Методология

За да се определят топ 100 компаниите, класирани в тази класация на Newsweek и BPI, компаниите са оценени по следния начин: 50 % от първоначалната оценка се основава на преките отговори на служителите на патентованата оценка Love of Workplace Index® на BPI. Други 15% са получени от анализа на външни публични оценки от сайтове като Comparably, Careerbliss, Glassdoor, Indeed и Google. Останалите 35% са получени от преки интервюта на BPI и писмени отговори от служители на компанията. След това Newsweek проучва всяка компания в списъка, за да определи окончателния списък от топ 100 компаниите в класацията.

За tbi bank  

tbi bank е challenger банка в Югоизточна Европа и регионален лидер в алтернативните разплащателни методи. Банката изгражда екосистема, която комбинира финансиране и пазаруване, с които отговаря на нуждите на клиентите. tbi е фокусирана върху подпомагането на търговците да развиват бизнеса си, както и върху предоставянето на финансови продукти и услуги, които улесняват живота на потребителите. Оперира в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва. Чрез различни дигитални канали и доверени партньорства с над 26 000 търговски обекта, tbi има клиентска база от над 2 милиона клиенти и е отпуснала близо 750 000 финансирания през 2023 г. Утвърдената класация Капитал K10, 2024, отново определи tbi за най-рентабилната банка (номер 1 в пет от пет критерия за  рентабилност) и за банката с най-висока растеж (номер 1 в три от три критерия за растеж) в България за 2023 г.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
327 0

Водещи новини