Майсторите на илюзията пристигат в България с ново шоу

  • 22 май 2024 09:31

  • 824
  • 2
Майсторите на илюзията пристигат в България с ново шоу
©

Петима от най-талантливите световни илюзионисти пристигат у нас тази есен със завладяващия спектакъл „C’est la Magie”. Звездната магична трупа включи в турнето си сцената на Зала 1 в НДК с представления на 4, 5 и 6 октомври 2024.

След безспорния си успех на Бродуей и в пълните зали по цял свят, майсторите на илюзията се събират в ново шоу, за да прочетат мислите на зрителите, да се появяват и изчезват неочаквано, да левитират и да се впуснат в изпитания отвъд човешките възможности в едни от най-разтърсващите магически трикове.

„C’est la Magie“ е подходящо за малки и големи, защото предлага представления в различни часове, удобни за малчугани, осигурен е дублаж на български на живо и ще се излъчва успоредно на три екрана в залата.

Именитите майстори на илюзията Луис де Матос (Luis de Matos), Дарси Оук (Darcy Oake), Джеймс Мор (James More), Ю Хо-Джин (Yu Ho-Jin) и Енцо Уейн (Enzo Weyne) ще изправят сетивата Ви на предела на възможното с петте си уникални начина за създаване на магията, а българските почитатели на илюзията ще видят и дори участват в нови и по-смели изпълнения.

Най-разпознаваемият португалски илюзионист Луис де Матос е известен с редица успехи по световните сцени споделя, че неговата специалност е да предизвиква въображението на зрителите. Феновете на Мастъра знаят, че той може за секунди да накара и слон да изчезне от сцената или Ферари просто да се изпари във въздуха.

Дръзкият Джеймс Мор грабва журито на Britain's Got Talent със своята ловкост и ги оставя невярващи на очите си, а епизодът с кастинга му е гледан над 100 милиона пъти в Youtube. Изпълненията му са разпознаваеми със своята зрелищност, тъй като Джеймс обича огъня, напълно необяснимите физически трансформации и предлага собствен прочит на най-опасните трикове на легендарния Худини.

Енцо Уейн е наричан „един от най-изобретателните илюзионисти на нашето време“, тъй като без усилие се появява и изчезва за миг на различни места на сцената, променяйки границите на видяното и възможното. За българската публика е подготвил запазената си марка - трик, който сам нарича „Телепортираща машина“.

Дарси Оук също има вкус към преодоляването на екстремни изпитания – той спира дъха на зрителите в последните секунди на таймера, когато успява да се изплъзне от хватката на опасността. Чаровният илюзионист дори бе е поканен да демонстрира уменията си на 90-я рожден ден на кралица Елизабет II. Друг любопитен успех на Дарси е, че преодоля без усилие предизвикателството на култовия ютюбър Mr. Beast.

Талантливият и мистериозен корейски илюзионист Ю Хо-Джин, пък e сред най-младите надежди на магичното изкуство и първият победител в Magic Grand Prix от азиатски произход, опитомяващ въображението на зрителите с изкусни жестове и загадъчна усмивка.

Мистериите и загадките са съпътствани от впечатляващи светлинни ефекти, изумителни костюми и хореография, за да включат публиката като участник в изпълнението на магическите трикове.

Най-големите фенове на магичното изкуство могат да заявят да получат известие при старта на продажбата на ранни билети, за да си изберат най-добрите места на най-добрите цени.

 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
824 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:48

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­щ­и­ ­м­о­м­­­и­­­ч­­­е­т­­­а­ ­­­в­­­и­ ­­о­­­ч­­а­к­в­а­т ­-­­ X­1­8­­.­­­F­­­U­N

2024.05.22 | 10:53

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини