СЕМ наблюдава електронните медии за отзвука от смъртта на Навални

  • 29 февруари 2024 13:50

  • 528
  • 1
СЕМ наблюдава електронните медии за отзвука от смъртта на Навални
© Фейсбук

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще проведе фокусирано наблюдение на доставчиците на медийни услуги, включително програма "Хоризонт" на Българското национално радио, във връзка с отзвука от смъртта на руския опозиционер Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) и втората годишнина от началото на войната в Украйна.

Всичко по темата:
Смъртта на Алексей Навални 189

Периодът на наблюдението ще бъде 16 февруари - 3 март.

Предложението за провеждането му беше направено от члена на СЕМ Габриела Наплатанова.

Алексей Навални e починал

"Имаше дебат за това как върви логистичната операция на българската военна помощ, гласувана от НС и трябваше да бъде осъществена операция на бойните машини на МВР до Украйна", поясни Наплатанова.

"Добре е да се включи и дебатът свързан с реакциите, артикулираното от Франция за евентуално изпращане на войници от отделни натовски държави от Украйна", добави тя, предава БНР.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
528 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.29 | 17:09

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини