UNIQA дари средства за деца без родителска грижа

  • 28 декември 2023 15:55

  • 746
  • 1
UNIQA дари средства за деца без родителска грижа
© UNIQA

В съвместна благотворителна инициатива регионът UNIQA SEE, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, дари средства на организации, подпомагащи деца без родителска грижа и социално слаби семейства.

С тази социално отговорна кампания UNIQA продължава дългогодишната традиция да инвестира в общността, като оказва подкрепа на уязвимото население, нуждаещо се от помощ, като в същото време изтъква важността на съпричастността и състраданието към най-уязвимите групи от обществото.

Залагайки на стратегията  "UNIQA 3.0 - Seeding the Future", в която грижата за обществото е сред водещите бизнес принципи, UNIQA се стреми да влияе позитивно на заобикалящата среда с нейните дейности и да подобри средата, в която живеем. 

UNIQA България дари сумата от 5000 лв. на Фондация „За нашите деца“ в подкрепа на кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие“, подпомагайки най-уязвимите деца и техните родители.

„Всяко дете заслужава да расте в сигурна среда и да има възможност да се развива. За да подкрепим децата, лишени от родителска грижа, и да дарим щастие и коледно настроение за тях, UNIQA България подкрепи Фондация „За нашите деца“, споделя Десислава Чучулайн, Мениджър Бранд и комуникации UNIQA България.

Грижата за обществото е един от водещите принципи на UNIQA и компанията ще продължи да реализира различни социално отговорни инициативи, с които се стреми да подобри средата, в която живеем.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
746 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.28 | 21:05

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини