Промоциите на WINBET за ранно изплащане зарадваха стотици любители на футболните залози

  • 04 септември 2023 11:37

  • 638
  • 0
Промоциите на WINBET за ранно изплащане зарадваха стотици любители на футболните залози
©

Промоциите за ранно изплащане на печалбите за футболни залози на WINBET зарадваха стотици любители на футболните залози през уикенда, които избраха да се забавляват предложенията на сайта winbet.bg.

Благодарение на промоцията Ранно изплащане за брой голове, която се предлага единствено от WINBET, феновете на английския футбол, които бяха поставили залози за над 2.5 гола в срещата Арсенал – Манчестър Юнайтед от английската Висша лига, получиха своите печалби още в 28 минута на мача при резултат 1:1, въпреки че трети гол в мача бе отбелязан чак в шестата минута от допълнителното време на втората част.

Голът на Габриел Жезус в 102-та минута на същата среща, който направи резултата 3:1, пък активира промоцията Ранно изплащане при два гола разлика, която зарадва още преди последния съдийски сигнал всички, които прогнозираха победа за Арсенал.

Подобна бе ситуацията и в мача Локомотив Пловдив – Крумовград (4:0) от българската Първа лига. Клиентите на сайта на WINBET, които бяха прогнозирали повече от 2.5 гола в срещата, получиха своите печалби в 24-та минута, когато Хорхе Сегура удвои преднината на пловдивчани, макар че до трети гол в срещата се стигна чак 55 минути по-късно. В същата 24-минута бяха изплатени и печалбите на тези, които бяха заложили на победа на Локомотив.

Други мачове през уикенда, в които бе активирана промоцията за ранно изплащане при брой голове бяха срещите Берое – ЦСКА (0:3), Ливърпул - Астън Вила (3:0), Наполи – Лацио (1:2), Байер Леверкузен – Дармщат (5:1) и др.

Промоцията Ранно изплащане за брой голове се предлага единствено от WINBET на българския пазар и позволява на клиентите, поставили предварителни залози за над 2.5 гола в даден мач, да инкасират своите печалби предварително, в случай че в срещата бъдат отбелязани две попадения преди 33-та минута, без значение какъв е крайния резултат в срещата. Промоцията е валидна за всички срещи от Висшата лига на Англия, испанската Ла Лига, италианската Серия А, германската Бундеслига и френската Лига 1, Първа лига на България и европейските клубни турнири.

С промоцията Ранно изплащане при два гола разлика на WINBET, клиентите на сайта winbet.bg могат да разчитат да получат своите печалби, когато отборът, за чиято победа са заложили поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход на срещата.

Пълните правила и условия на тези и други промоции на WINBET са на сайта winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
638 0

Водещи новини