Най-влиятелният дизайнер на коси в света пристига в България

  • 01 септември 2023 12:45

  • 1451
  • 0
Най-влиятелният дизайнер на коси в света пристига в България
©

Световноизвестният гуру в бюти индустрията и емблематична фигура Мунир пристига в Пловдив, където на 30 септември ще проведе известния си майсторски клас и градът ще отключи своята артистична страна. Той е наричан "Кръстникът на дизайна на косите". Определян е като революционерът, който промени света на дизайна на косите и автор на иновативни техники и трансформации, които променят представите за красота.

Събитието вече привлича огромен интерес сред професионалистите в индустрията и ентусиастите вмодата и красотата. Мунир, чието име се свързва с изискани и смели експерименти с косата, е известен със своя уникален и авангарден стил, който предизвиква стандартите и възприемането на това, което може да се постигне в света на фризьорството. Неговата креативност и иновативни подходи към цвета на косата го направиха невероятно влиятелна фигура в индустрията. Посетителите на събитието ще имат възможност да научат за най-новите тенденции в дизайна на косата и да видят как Мунир създава шедьоври, които вдъхновяват милиони по света.

Историята му започва, когато е едва на 15 години. Тогава, запленен от фризьорското изкуство, той настоява да помага работи като фризьор, през училищната ваканция, на един от най-добрите си приятели, работещ във фризьорски салон. Въпреки категоричния отказ на родителите му да тръгне по този път, през 1999 г. Мунир, преследвайки страстта си към фризьорството, се записва в института Шармеран, филиал на Френската академия. По това време това е най-известният и престижен институт в Ливан и околностите.

Как стига до върховете на индустрията и каква философия стои зад подхода му към креативността и бизнеса, Мунир ще демонстрира в добре познатия „The School Master Class“, който ще се проведе на 30 септември в палата 6 на Пловдивския панаир. Събитието е единственото за тази година в Европа, а в световен мащаб е първият от два майсторски класапрез 2023 г. През октомври „The School Master Class“ пристига в Маями.

„България е дългоочаквана дестинация за мен. Винаги съм се впечатлявал от решимостта на българските професионалисти в индустрията за красота. Всъщност този дух на иновации и постоянна жажда за усъвършенстване се отразява в тяхната работа и това е едно от причините, поради които съм толкова развълнуван и очаквам с нетърпение да споделя знанията си.“, споделя Мунир.

Събитието се организира от Christian Of Roma и има за цел да привлече дизайнери на коси от 11 европейски държави. За компанията Мунир казва: „За мен Christian of Roma, като водеща компания в сферата на красотата в България, е перфектният партньор. “С тази мащабна инициатива най-успешната дистрибуторска компания в сферата на красотата у нас прави своеобразен подарък на страната ни. Благодарение на многомилионните последователи, които Мунир има в социалните мрежи, професионалистите и любителите на фризьорския дизайн ще се докоснат до красотата на България и ще се присъединят към 15 000 дизайнери на на коси, носещи наследството на Мунир. 

Присъствието на Мунир в България е изключителна възможност за всички присъстващи да се вдъхновят и поучат от неговия богат опит и визия за индустрията. С появата му в Пловдив се поставя нов стандарт за креативност и иновативност в дизайна на косата. Събитието е идеална възможност за професионалистите в индустрията да се срещнат с истински гуру и да се вдъхновят за собствените си творчески, лични и бизнес мечти.

Вземете Вашия билет, докато все още са налични; с цени от 800 евро до 1200 евро. https://mounirmasterclass.com/Event/View/26

Instagram:

@mounir

​​@Mounir products Bulgaria

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1451 0

Водещи новини