„Голф турнир за дипломати и приятели” ще се играе на Пирин Голф & Кънтри Клуб

  • 14 юни 2012 16:09

  • 808
  • 0
„Голф турнир за дипломати и приятели” ще се играе на Пирин Голф & Кънтри Клуб
©

Третият голф турнир за „Дипломати и приятели” ще се проведе на игрището на Пирин Голф & Кънтри Клуб на 16 юни 2012.

Турнирът ще се проведе под патронажа на г-н Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Министър на Външните работи на Република България. През 2010 година бе поставено началото на ежегодните турнири по голф за дипломати и приятели от бизнеса.

В надпреварата ще вземат участие представители на дипоматическите мисии в България и чужбина. 45 представители на посолствата на Америка, Германия, Корея, Индонезия, Словакия, Казакстан, Южна Африка, Унгария, Великобритания, Дания, Пакистан, Либия, Аржентина, България и бизнесмени са заявили участие в състезанието. Събитието ще бъде уважено и от президента на Българската голф асоциация- г-н Красимир Гергов.

Голфърите ще се състезават на 18 дупки на игрището, проектирано от професионалния играч Иън Узнам. Играчите ще са разпределени в две основни категории: дипломати и приятели от бизнеса. Стартът на турнира е обявен в 11.00 на 16.06.2012, в 10.30 мероприятието ще бъде официално открито от г-н Красимир Гергов, президент на Българска голф асоциация, г-н Карол Мистрик , посланик на Словакия и г-н Матиас Хьопнфер, посланик на Германия които са едни от инициаторите на голф турнира. Дипломатите, които все още нямат необходимото ниво за участие в основния турнир ще имат възможност да направят първите си стъпки в голфа на една от най- модерните голф академии в Европа.

Ще бъде представено събитието „България за всички” - международен голф турнир, отворен за хора с увреждания, което ще бъде първото събитие в България, популяризиращо голфа като изключително подходящ спорт за хора с увреждания, а България като атрактивна голф дестинация за всички голфъри от цял свят.

Купата на Министъра на Външните работи г-н Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 ще получи дипломатът с най-добър брутен резултат. Всички победители ще получат купи и награди осигурени от бизнес партньорите, взели участие в турнира.

Награждаването на победителите ще бъде на коктейл на 16-ти юни в 18:30ч. в Клубната сграда, Пирин Голф & Кънтри Клуб.

Последвайте канала на

Novini.bg
808 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини