Богатият вкус на Jameson Black Barrel идва с големи награди и велики разкази

  • 10 декември 2021 10:40

  • 683
  • 2
Богатият вкус на Jameson Black Barrel идва с големи награди и велики разкази
©

Ако искате да стоплите отвътре любим човек, но и да поглезите сетивата му – доверете се на ароматния посланик от Ирландия – Jameson Black Barrel. Специфичното за бленда е комбинацията от американски дъбови бъчви, шери бъчви и емблематичните двойно обгорени бърбън бъчви, което придава на питието нотки на плодове, карамел, овъглено дърво, подправки и ванилия.

Откъде идва обаче тази тройнодестилирана магия? От далечна, но братска Ирландия, родена в скреж и мрак, където дървените бъчви зъзнат под черното небе. В компанията на бурни пламъци, които стоплят сърцата на великаните, вдъхновяват буйни танци и събуждат вкусове и аромати. Така се калява Jameson Black Barrel – в песен за огън и лед през мразовита нощ.

Изтънченият произход и вкус на огнената напитка ще се превърнат в любимия подарък за сезона на важните за вас хора. Без колебания, една от най-гъделичкащите сетивата изненади.

За да зарадва още повече почитателите на марката, Jameson ти дава и допълнителни подаръци към всяка покупка. При регистрация на кода от касовата бележка на https://jbbstory.com/, до 7 януари 2022 г. всеки потребител получава достъп до два аудио разказа всяка седмица (общо 14), прочетени от любими български гласове – Орлин Павлов, Мария Силвестър, Иван Бърнев, Гери Турийска, Юлиян Петров и Мила Робърт. Сред имената на великите автори, на които ще можете да се насладите за едно уиски време, са Джек Лондон, О. Хенри, Франсис Скот Фицджералд, Бранислав Нушич, Джеръм К. Джеръм, Джеймс Джойс, Оскар Уайлд, Саки, Хенри Джеймс и Марк Твен. Тези литературни титани ще ви преведат към приключения, които ще можеш да вкусиш.

И понеже хубавото винаги може да е в повече – всяка седмица всички регистрирали касова бележка могат да спечелят безжични слушалки или електронен четец. В края на промоцията на 7 януари 2022 г. един от всички участници в томболата ще спечели първокласна аудио система Klipsch. Разбери повече за играта и Jameson Black Barrel на: https://jbbstory.com

Коледното пазаруване тази година задължително включва и посещение на „Раковски“ №112 (между НАТФИЗ и Славейков), където се намира ексклузивният pop-up магазин на Jameson Black Barrel.

(платено съобщение )

Novini.bg
683 2

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.08 | 12:31

2
На пазара у нас има само маркови ментаци, бъркат ги в някое село у Софийско.
а?

2021.12.08 | 11:39

1
спирт, вода и малко боя е вече "богат фкуз"? пхахахаха.

Добави коментар

Водещи новини