Всяка мечта заслужава свой дом

  • 18 ноември 2021 11:21

  • 504
  • 0
Всяка мечта заслужава свой дом
©

Жилищният кредит с овърдрафт без лихва за цяла година от Пощенска банка ти предлага още по-атрактивни условия.

Мечтите за приключения те вдъхновяват да преследваш нови цели и да постигаш нови успехи. Навярно в списъка ти с неща, които искаш да направиш, присъстват различни и нестандартни идеи, сред които да изкачиш един от най-високите върхове в света, да посетиш световноизвестен фестивал, да караш сърф във водите в близост до екзотичен остров, да опиташ нетрадиционната кухня или да прекосиш океана. Да, удовлетворението от постигната цел е несравнимо, но също толкова важно е да има с кого да го споделиш след като се завърнеш обратно вкъщи. Хората, на които разчиташ да те посрещнат на мястото, което чувстваш за свой дом. А ако все още нямаш такъв, то сега е отличното време да предприемеш тази стъпка, защото Пощенска банка ти предлага възможност да придобиеш мечтаното собствено жилище с жилищен кредит при още по-атрактивни условия.

Една стъпка по-близо в мечтата ти за нов дом

 

Пощенска банка създаде изгодно финансово решение, за да те подкрепи в един от най-важните моменти в твоя живот. Жилищен кредит с възможност за ползване на овърдрафт без лихва за цяла година помага да сбъднеш мечтата си за собствено жилище и ти дава опцията да  разполагаш с допълнителни средства по всяко време и навсякъде. Периодът на промоционалната кампания е до 31-ви декември 2021 г. и ще отговори навреме на плановете ти за покупка на жилище, за строеж или ремонт на вече съществуващо или просто да рефинансираш други твои съществуващи задължения. Кредитът може да е в размер до 500 000 лв. със срок на изплащане до 35 години, променлив лихвен процент, а опцията „Флекси“ ти предлага супер гъвкавост по отношение на месечната ти вноска. Можеш да увеличаваш или намаляваш размера ѝ, както и да пропуснеш еднократно плащане в годината, в случай че си избрал да активираш услугата и спрямо приложимите условия на банката. До 31-ви декември също така можеш да се възползваш и от промоционална такса за оценка на кредитоспособността.

Близо до теб във всяко отношение

Със своя дългогодишен опит, Пощенска банка е доказала, че продуктите и услугите, които създава, винаги следват добрите световни практики и се стремят да отговорят на очакванията и настоящите нужди на своите клиенти. Банката предлага гъвкави решения, персонално внимание и специално отношение по пътя към реализиране на твоите планове.

За да получиш своята персонална оферта и да се информираш кои условия са най-подходящи за теб, можеш да посетиш най-близкия Център за жилищно кредитиране или офис на банката, както и да заявиш желанието си за безплатна видео консултация с експертите на Пощенска банка през онлайн центъра за жилищно кредитиране. Професионалистите ще отговорят на важните за теб въпроси, ще подготвят специално изготвено за теб предложение и ще ти съдействат в целия процес по кандидатстване и одобрение на желаното от теб финансиране. Освен това с услугата

„Експресно разглеждане на искането за жилищен кредит“, можеш да получиш становище за предварително одобрение в рамките на 8 работни часа, съгласно изискванията на банката.
Научи детайлите за предлаганите промоционалните условия за жилищен кредит, за това как може да се възползваш от офертата за допълнителен овърдрафт без лихва за една година, както и от „Флекси“ опцията и от услугата за експресно разглеждане, на адрес www.postbank.bg, в широката клонова мрежа на банката в цялата страна или на номер *7224.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
504 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини