Алекс Петканова и Джулиана Гани триумфираха в първите двубои от #WINmyBET

  • 09 август 2021 11:20

  • 2672
  • 1
Алекс Петканова и Джулиана Гани триумфираха в  първите двубои от #WINmyBET
©

Интернет инфлуенсърът Алекс Петканова и моделът Джулиана Гани триумфираха в първите дуели от онлайн риалити формата #WINmyBET и продължават напред в състезанието, в което 16 от най-големите български звезди ще определят, кой е „най-добрият“ от тях.

Шоуто, което се излъчваше ексклузивно на сайта winmybet.bg, бе наблюдавано от над 7 000 зрители, които можеха да подкрепят своите любимци и да участват в борбата за специалните награди от WINBET. Излъчването на дуелите е напълно безплатно и е достъпно след регистрация на сайта. 

Джулиана надделя в оспорван и много забавен дуел с певицата Алисия, като натрупа солидна преднина във второто изпитание от дуела – гребане с надуваемо фламинго в басейн, и успя да първа да се добере до трите ключа, които и даваха възможност първа да целуне водещия Кико и да отговаря на въпроси за своята съперничка.

Дуелът между Краля на поп-фолка, Азис, и Алекс Петканова бе изпълнен с неочаквани обрати и множество шеги и забавни моменти между участниците. След като напълно доминираше в надбягванията на високи токове, Алекс трябваше да преглътне частичното поражение във втората част от двубоя, когато Азис, който призна, ч едори не знае как се пали кола, смени гумата на автомобила си по-бързо. В третата част на дуела (въпроси за съперника), Алекс обаче бе много по-подготвена от костинбродския славей и заслужено грабна победата.

#WINmyBET е уникален реалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях. Следващите двубои ще се проведат на 12 август, четвъртък, от 19:00 ч., когато певицата Тита ще посрещне колежката си Диона в изпитанието "Голи и нацапани", а актьорът Юлиан Вергов ще се състезава срещу поета и телевизионен водещ Илиян Любомиров в дуела "Живи мишени".

До края на август, публиката може да очаква още двубои с участието на музикалните звезди 100 Кила, Тото от „Скандау“, Димитър Ковачев – Фънки, и Константин, актрисата Диляна Попова, фитнес-легендите и звезди на социалните медии Биляна Йотовска и Сами Хосни и „лудия репортер“ Дани Петканов.

Освен да гледа на живо излъчванията на двубоите, всеки регистриран потребител на сайта winmybet.bg, може да подкрепи своите любимци с помощта на специалните wincoins точки, които ще получи безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPhone 12. След всеки двубой, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди – тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg след последния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.

Последвайте канала на

Novini.bg
2672 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ники

2021.08.09 | 13:11

1
Тези момичета защо не отидат да поработят малко, както си му е редът от 8 до 17 часа. Инфлуенсърки,миски, моделки всички тези са напълно ненужни на обществото!

Добави коментар

Водещи новини