„Срещу новините“ за референдумите и Петър Диков с Милена Славова

  • 11 май 2012 10:52

  • 1026
  • 0
„Срещу новините“ за референдумите и Петър Диков с Милена Славова
©

Тази събота, 12 май, темата на предаването „Срещу новините“ ще бъде „Глас народен или глас на народния представител – ЗА или ПРОТИВ референдумите?“. За да разберат отговора на този фундаментален въпрос, двамата водещи - Краси и Веско, са повикали на помощ икономиста Владимир Каролев и политолога и преподавател в СУ доц. Румяна Коларова.

Материалът на любопитната репортерка на „Срещу новините“ - Гергана Найденова е изцяло инспириран от темата на предаването. Ето защо Гери реши да проведе свой собствен референдум, с който да провери дали хората са запознати със същността на тази процедура.

Специални гости на Краси Москов и Веско Димитров ще бъдат главният архитект на София - Петър Диков и вечната бунтарка Милена Славова.

Екипът на „Срещу новините” бе първият от представителите на медиите, който подкрепи предложението на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев, а именно депутатите да бъдат изпратени на психотест. Ето защо специалният пратеник на предаването - д-р Константин Лунгов, познат и като Малкия Фройд, проведе сеанс с няколко наши народни представители, за да освидетелства менталното им състояние.

Гледайте „Срещу новините“ тази събота от 19:00 часа само по БНТ1.

Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite

Последвайте канала на

Novini.bg
1026 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини