Интригуващо начало на новия български сериал „Братя“

Интригуващото начало на българския сериал „Братя“ по Нова телевизия запозна зрителите с реалността на следователя Борис Донков и неговото семейство. Реалност, изпълнена със заплетени криминални случаи, болка и сложни човешки истории. 

Премиерният сериал, част от акцентите в есенната телевизионна програма, е доказателство за дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп в подкрепа на българското кино, съобщава Нова тв.
Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент сочат, че поредицата е привлякла вниманието нa 31.2% от гледащите телевизия зрители в активна възраст, което е със 71% над резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Първият епизод на криминалната драма „Братя“ стартира с престрелка в спецакция, която цели залавянето на пратка от нов вид опасен наркотик. В нея главният герой – следователят Борис Донков, демонстрира изключителна смелост и хладнокръвие, които впоследствие са възнаградени с повишение.

Междувременно на повърхността изплуват и мъчителни спомени от миналото, свързани със загубата на брат му, с когото в миналото са били много близки. В новия епизод на „Братя“ тази вечер от 22:30 ч. по NOVA емоционалните проблеми на Борис се задълбочават, а Лора ще получи интересно предложение за сътрудничество в ПР агенцията си.

Доказателство за високата оценка на криминалната драма са и категоричните резултати, според които Нова телезивия е безапелационен лидер сред аудиторията 18-49 г. по време на цялото излъчване на премиерата, като разликата спрямо бТВ е над 10 пункта. Епизодът на най-екстремния риалити формат в българския ефир – „Игри на волята: България“ в понеделник вечер също извоюва по-висок аудиторен дял сред зрителите в активна възраст спрямо „Фермата“ на основния конкурент.

 

Коментари

  1. 2020.09.28 | 13:20
    ФИЛМА Е НЕВЕРОЯТЕН.ЧАКАМ ДО 10.30ЧАСА ЗА ДА ГЛЕДАМ 25 МИНУТИ.ЗА ТОЗИ ФИЛМ ТОВА Е НЕОБМИСЛЕНО
  2. 2020.09.09 | 11:03
    Само не знам от къде им дойде на ума на авторите на сериала да направят епизодите по 30 мин. Не му отива на сериал с подобен сюжет да е с продължителност като на "Приятели" и "Двама мъже и половина". Явно целта е да се протаква, колкото се може повече време в ефир.
  3. 2020.09.08 | 16:01
    на американци ли се правите бе х0м0 педали?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет