"Срещу новините" с 2-ма специални гости за Великден и първата мравка, имитираща Адел

  • 14 април 2012 11:42

  • 1490
  • 0
"Срещу новините" с 2-ма специални гости за Великден и първата мравка, имитираща Адел
©

В навечерието на Великден всичко в „Срещу новините“ ще бъде по две – или иначе казано зрителите ще могат да се насладят на двама специални гости. Единият е човекът, без който българският футбол нямаше да бъде същият – легендата Димитър Пенев.

Ще станете свидетели и на едно кратко полувреме с прелестната репортерка на „Срещу новините“ – Гергана Найденова! Специално заради Димитър Пенев, тя ще отиде на едно специално място, за да разбере нещо повече за него! Ако сте любопитни да видите къде съдбата ще отведе Гери този път, за нищо на света не пропускайте да включите телевизора си в събота от 19:00 часа на БНТ1.

След като двамата водещи Краси и Веско обсъдят футбола с председателят на надзорния съвет на ЦСКА – Димитър Пенев, ще преминат под прикритие на тема кино с актьора Мариан Вълев от хитовия сериал на БНТ1 „Под прикритие“, където играе един от най-готините персонажи – Куката.

В празничния епизод на „Срещу новините“ за първи път ще станете свидетели на това как мравка изпълнява песен на популярната британска певица Адел. Този уникален материал можете да видите единствено в репортажа на изненадващия Косьо Лунгов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1490 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини