"Карлсберг" поздравява феновете на Ливърпул по света със специална лимитирана серия кенове

  • 26 юни 2020 20:21

  • 904
  • 0
"Карлсберг" поздравява феновете на Ливърпул по света със специална лимитирана серия кенове
©

"Карлсберг" отпразнува дългоочакваната титла на Ливърпул във Висшата лига на Англия с лимитирана серия "кенове за шампиони", предназначена за футболните фенове в 25 държави по света. В специалните опаковки емблематичният зелен цвят на "Карлсберг" е заменен с червен – този на Ливърпул. "Шампионският" кен съдържа също така емблемата на футболния клуб и подписите на играчите, а думите "от 1847" (препратка към 173-годишната история на "Карлсберг") са заменени с "Шампиони, 2020 и напред".

Ливърпул стана шампион в тазгодишното издание на Висшата лига, след като Манчестър Сити падна от Челси вчера вечерта, а ден по-рано мърсисайдци победиха Кристъл Палас. Шампионската титла на Ливърпул е резултат от невероятния сезон на тима и е факт 7 мача преди финала.

Феновете в 25 държави по света, сред които и България, ще могат да открият специалната лимитирана серия кен опаковки в избрани търговски обекти, докато празнуването на победата продължава в дигиталните канали на "Карлсберг".

Луис Бах, ръководител "Глобални спонсорства" в "Карлсберг", коментира: "Радваме се, че имаме възможност да отпразнуваме този забележителен сезон с почитателите на Ливърпул по света. Нашата роля е да правим все по-добър футбол, за да радваме феновете, и се надяваме, че сме направили тази победа още по-сладка за тях."

Партньорството между "Карлсберг" и Ливърпул е сред най-дългите в историята на Висшата лига, като обхваща 27 сезона. През 2019 г. "Карлсберг" съвместно с майстори-пивовари и учени от Лабораторията в Копенхаген разработиха червена специална бира за феновете на Ливърпул. Червеният дизайн на етикета, бутилката и течността имаха за цел да отпразнуват решението на Бил Шанкли да облече тима в изцяло червени екипи – защото червеното е цветът на победата. Повече за партньорството между "Карлсберг" и Ливърпул можете да откриете тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
904 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини