Лорд Минчев съветва миските за обноски

  • 06 април 2012 13:47

  • 2617
  • 3
Лорд Минчев съветва миските за обноски
© Булфото

Две интересни теми и много атрактивни гости ще изпълнят коментарното студио на риалитито „Пътят към короната 2”, което проследява избора на Мис България 2012, тази събота от 21:00 по TV7.

Дебатът ще бъде за етикета при общуването и особено актуалната напоследък тема за бездомните кучета. По първата тема ще гостуват Лорд Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в, главната редакторка на сп. Story Галина Чолакова и дамата, която обучава претендентките за короната на етикет Мария Касимова. Гостите ще обясняват колко са важни обноските, доколко са възпитани съвременните българи, кога правим неволни грешки при общуването с останалите и други теми, отнасящи се до отношенията между хората.

Астор и неговото куче ще са сред гостите по втората тема от предаването. Славещият се с голямата си любов към домашните любимци маг ще сподели своето виждане за това как човек трябва да се грижи и обича животните. Миналогодишната първа подгласничка в конкурса Мис България и лице на кампанията „Осинови! Подари 4 лапи живот!” Деница Стоянова също ще гостува и ще сподели как нейната любов към животните я е накарала да помага, далеч преди самата тя да попадне под светлината на прожекторите. По темата коментари ще направят и гримьорката Силвия Стойчева и светската личност Меги Дерм.

Гледайте „Пътят към короната”, втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: https://missbulgaria.tv/ и Facebook страницата: https://facebook.com/missbulgariaofficial

Последвайте канала на

Novini.bg
2617 3

Коментари 3

Добави коментар
сои

2012.04.19 | 08:56

3
Уважаеми редактори,обяснете ми как точно един ватман педераст използва титлата лорд?

2012.04.19 | 07:59

2
Объррках се- педераст = лорд или лорд= педераст?
asd

2012.04.13 | 13:50

1
Кви миски, кви обноски, те да не са на по 5 за да ги учите. Квот могли родителите направили. Какъв конкурс само, събрали една шепа чепати кранти и ги сложили под командването на известни и безизвестни псевдо личности. И толкова тъповато излъчване и такива криви физиономии, че на миските им се слага 3см мазилка по фасадите!!! Беее - беее !

Добави коментар

Водещи новини