От Давос: Продуктите без дим заемат 14% от приходите на ФМИ

  • 05 февруари 2020 15:16

  • 561
  • 0
От Давос: Продуктите без дим заемат 14% от приходите на ФМИ
©

Филип Морис Интернешънъл планира постепенно преустановяване на производството на цигари в целия свят. Как обаче ще се случи това?

Отговорът на този въпрос даде изпълнителният директор на компанията Филип Морис Интернешънъл Андре Каланцопулос в интервю от Давос, където се проведе Световният икономически форум.

"Това ще стане, като предложим на пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат, продукти, които не горят тютюна и следователно имат по-малко токсични вещества и са по-добра алтернатива.

Ние имаме широко портфолио от продукти, някои от които нагряват тютюна, като устройството, което наскоро получи разрешение за продажба от Американската агенция по храни и лекарства в САЩ (FDA).

Също така в гамата ни влизат и така наречените електронни цигари. В този сегмент ние разполагаме с най-съвременните технологични решения. 

Предлагаме и продукти с чист никотин, защото вярваме, че за да убедим хората да се откажат от конвенционалните цигари, трябва да им предложим разнообразие от продукти, които са близки по вкус и удовлетвореност до цигарите."

Тези продукти днес заемат дял от 14% в приходите на компанията. Какъв продукт използва Андре Каланцопулос вижте в интервюто по-долу: 

Материалът е изготвен с подкрепата на Филип Морис България

Последвайте канала на

Novini.bg
561 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини