"24 изненади до Коледа" - готви, играй и спечели подарък за празниците

  • 30 ноември 2019 12:01

  • 806
  • 0
"24 изненади до Коледа" - готви, играй и спечели подарък за празниците
©

Коледа наближава, а декември е онзи месец от годината, когато преминаваме на празнична вълна. Това е време за споделени кулинарни удоволствия, срещи с любими хора, много подаръци и изненади.

 "24 изненади до Коледа", съвместният проект на 24Kitchen и Woman.bg, е именно това.

От 1 до 24 декември емблематичните водещи Стоян и Лора всеки ден ще разкриват едно ново кулинарно вълшебство под формата на рецепта, професионален съвет, който само шеф готвачите знаят. Ще отдадем заслуженото на Никулден, ще си припомним традициите на Бъдни вечер, заедно ще тръпнем в очакване на Рождество.

Всеки ден едно прозорче от календара "24 изненади до Коледа" ще се отваря за вас, за да разкрие изненадата си. Звучи забавно, нали? Нека събудим детето във всеки един от нас, да се усмихваме, да тръпнем в очакване. Защото зад всяко прозорче ще се крие подарък. Само трябва да отговорите на въпроса на деня. Лесно е. Като на игра.

А подаръците са наистина страхотни. Включете се в играта на "24 изненади до Коледа", а "под елхата" ви чакат: 24 ваучера за пазаруване в Lidl, 24 кухненски комплекта от 24kitchen, 9 празнични селекции с деликатесни продукти от Lurpak, Arla и Castello, контактен грил, раклет грил, цитрус преса, уред за варене на ориз и парочистачка от Lidl, кухненски принадлежности от Coca-Cola, 3 ваучера за преживяване на стойност 100 лева от Gift tube.   

Звучи забавно, нали? Ще ви очакваме на "24 изненади до Коледа". Защото Коледата престои и нещо прекрасно ще се случи. 

Този проект се осъществява с любезното съдействие на:

*Следете и всички епизоди на "Бон Апети" с Лора и Стоян , всеки ден от 11:30 по 24Kitchen.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/gotvi-s-lora-i-stoyan-igraj-i-specheli-v-noviya-ni-proekt---24-iznenadi-do-koleda.64601.html

*Следете и всички епизоди на "Бон Апети" с Лора и Стоян , всеки ден от 11:30 по 24Kitchen.
 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
806 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини